Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Γνωστοποίηση αντικατάστασης Οικονομικού Διευθυντή

 

Η Εταιρεία ανακοινώνει την αντικατάσταση του κ. Χούνδρη Δημήτρη, Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου και εκτελεστικού μέλους Δ.Σ. και την  ανάληψη των καθηκόντων του Οικονομικού Διευθυντή  Ομίλου από τον κ. Βασίλη  Μπλιθικιώτη.

Ο κ. Βασίλης  Μπλιθικιώτης έχει εργασθεί επί σειρά ετών ως Οικονομικός Διευθυντής  σε μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις ,συμπεριλαμβανομένων των Ideal Standard και ΕΒΓΑ.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου, εκτιμώντας την πολύτιμη προσφορά του κ. Δ. Χούνδρη, στην Εταιρεία, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους και του εύχονται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

 

 


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νέες Εισαγωγές Ε.Δ.

Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων