Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Η Profile «Silver Sponsor» στο 4ο International Funds Summit στην Κύπρο

Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2018: Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού υποστηρίζει ως “Silver Sponsor” τις εργασίες του 4ου International Funds Summit, το οποίο πραγματοποιείται στις 11-13 Νοεμβρίου στη Λευκωσία.

 

Στo πλαίσιo του International Funds Summit η εταιρεία θα παρουσιάσει τις καινοτόμες και βραβευμένες λύσεις της για Διαχείριση Επενδύσεων. Οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live demo πώς οι κορυφαίες λύσεις της Profile Software μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες τους μέσω ενός αποτελεσματικού λειτουργικού περιβάλλοντος εργασίας, αυτοματοποιημένου και χωρίς ρίσκο, που ανταποκρίνεται επιτυχημένα στην ανάγκη για συρρίκνωση κόστους, για διαφοροποίηση και για αυξημένο κανονιστικό έλεγχο.

 

Ενδεικτικά, οι λύσεις της Profile Software περιλαμβάνουν:

>      Axia& IMSplus: Οι διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες Διαχείρισης Επενδύσεων για προηγμένο Wealth, Asset και Fund Management, Insurance Investment Management, Personal/Private Banking, Robo Advisory και Custody.

>      FMS.next: Η διεθνώς εγκατεστημένη Digital Banking πλατφόρμα, διαθέσιμη σε Cloud και SaaS, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις για Core Banking, Lending και Loans, Payments, Alternative Finance και FinTech.

>      Acumennet: H ολοκληρωμένη Front-to-Back Office Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.

>      RiskAvert: Η πλήρης, σύγχρονη λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό κίνδυνο Αγοράς και Ρευστότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.

Στο περίπτερο της η Profile Software θα παρουσιάσει τη λύση Axia Fund Management που καλύπτει πλήρως το Asset Management, με προηγμένα εργαλεία ανάλυσης κινδύνων και απόδοσης, αλλά και το administration των Funds, με πολλαπλά share classes σε διαφορετικά νομίσματα, είδη και στρατηγικές επενδύσεων. Η Profile θα παρουσιάσει επίσης τη νέα λύση Axia Robo Advisor, η οποία αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες διαχείρισης επενδύσεων, υποστηρίζοντας πλήρως το μοντέλο self-service ή το hybrid μοντέλο συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Το 4ο International Funds Summit στην Κύπρο, τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου και διοργανώνεται από το Cyprus Investment Funds Association (CIFA) και την IMH, προσφέροντας ιδανικό περιβάλλον για ανταλλαγή ιδεών αναφορικά με τις εξελίξεις στον κλάδο, μέσω διαδραστικών συζητήσεων και παρουσιάσεων από ειδικούς και ηγετικές προσωπικότητες του τομέα.

Στα θέματα που πραγματεύεται το συνέδριο περιλαμβάνονται οι κανονιστικές εξελίξεις στην Κύπρο και την Ευρώπη, η Οδηγία για τους Διαχειριστές του Ταμείου Εναλλακτικών Επενδύσεων και τα Επενδυτικά Ταμεία, λύσεις FinTech, Cyber Security, Blockchain, Family Office καθώς και λύσεις Custody και Depositaries. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση είναι διαθέσιμες στο www.cyprusfundssummit.com


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νέες Εισαγωγές Ε.Δ.

Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων