Πρωτοποριακή υπηρεσία winbank VISA Direct από την Τράπεζα Πειραιώς Αποστολή Χρημάτων από κάρτα VISA σε άλλη κάρτα VISA ή σε διεύθυνση e-mail

H Τράπεζα Πειραιώς εμπλουτίζει το εύρος των πρωτοποριακών και καινοτόμων υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής που ήδη παρέχει μέσω της winbank. Από σήμερα, εισάγει στην αγορά τη νέα και μοναδική στην κατηγορία της υπηρεσία winbank VISA Direct.

Από σήμερα, όλοι οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς αποκτούν άμεσα τη δυνατότητα να στέλνουν χρήματα σε οποιαδήποτε διεύθυνση e-mail. Η μόνη προϋπόθεση είναι τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης να είναι κάτοχοι πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA ή VISA Electron. Σήμερα, οι κάτοχοι καρτών VISA ξεπερνούν τα 5,5 εκατομμύρια στην Ελλάδα και τα 225 εκατομμύρια στην Ευρώπη.

Η διαδικασία αποστολής χρημάτων είναι εξαιρετικά απλή και πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας winbank internet. Συγκεκριμένα, για να στείλει κανείς χρήματα, δηλώνει:
_ το ποσό που θέλει να στείλει
_ την κάρτα του VISA ή VISA Electron που θέλει να χρεώσει και
_ είτε τη διεύθυνση e-mail του παραλήπτη
_ είτε τον αριθμό της κάρτας VISA ή VISA Electron του παραλήπτη.

Ο παραλήπτης ειδοποιείται για την αποστολή των χρημάτων από την ίδια τη VISA μέσω e-mail το οποίο περιέχει αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για την παραλαβή των χρημάτων.

Αν ο αποστολέας δηλώσει την κάρτα του παραλήπτη, τότε τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα του. Αν ο αποστολέας δηλώσει τη διεύθυνση e-mail, τότε ο παραλήπτης επισκέπτεται τον δικτυακό τόπο που του υποδεικνύεται στο e-mail που παρέλαβε και εκεί δηλώνει την κάρτα VISA στην οποία θέλει να πιστωθούν τα χρήματα.

Η μεταφορά χρημάτων μέσω της υπηρεσίας VISA Direct αποτελεί σημαντική καινοτομία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της VISA EU. Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή Τράπεζα που παρέχει την υπηρεσία VISA Direct μέσω της winbank.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.winbank.gr


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων