Δελτία Τύπου Ομίλου

Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της StudySmart


     

 

 
27 Μαΐου 2019
 
 
Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ
του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της StudySmart
 

 

Το Χρηματιστήριο Αθηνών και η StudySmart προχώρησαν σήμερα στην υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλιών και συνεργειών σε επίπεδο εκπαίδευσης, έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων προγραμμάτων και επαγγελματικών πιστοποιήσεων.

Η συνεργασία των δύο φορέων προβλέπει:

  • Την άμεση λειτουργία επαγγελματικών τίτλων σπουδών (Professional Qualifications) με αντικείμενο τα Χρηματοοικονομικά (CIMA CFO), Επενδυτικά (Junior Financial Analyst), Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (Diploma in International Financial Reporting Standards, ACCA), Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - GDPR (Certified International Privacy Professional Europe, CIPPE - IAPP) και άλλα στρατηγικής σημασίας προγράμματα.
  • Την άμεση λειτουργία σεμιναρίων εξειδίκευσης με αντικείμενο το Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Digital Marketing), Digital Strategy, IFRS Updates, Storytelling and Business Writing, Business Acumen, Communication Skills, και άλλα.
  • Μια ευρύτερη στρατηγική για τη συνδιοργάνωση επαγγελματικών τίτλων σπουδών και σεμιναρίων εξειδίκευσης που θα έχουν σαν στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής εδραίωσης των συμμετεχόντων και θα υλοποιούνται με την επιστημονική ευθύνη και εποπτεία της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΑΤΗΕΧ Academy), καθώς και την επιστημονική αρωγή της StudySmart. H StudySmart θα ενισχύει τη λειτουργία των προγραμμάτων αυτών με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό, προσωπικό, και καινοτόμα εργαλεία τύπου Holistic Flowchart, Industry Case Studies κοκ.

Με αφορμή την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας, ο Managing Director, Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης επεσήμανε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την συνεργασία αφού η τεχνογνωσία των δύο οργανισμών μπορεί να προσφέρει σημαντικές εκπαιδευτικές λύσεις και διεθνείς αποκλειστικότητες στον τομέα των επαγγελματικών τίτλων σπουδών και σεμιναρίων για στελέχη από όλη την Ελλάδα

Ο Νίκος Πορφύρης, Επιτελικός Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, τόνισε: «Το Χρηματιστήριο Αθηνών με αυτή τη συνεργασία, εμπλουτίζει το πρόγραμμα εκπαίδευσης ώστε να καλύψει τις ανάγκες  του οικοσυστήματος μας σε πρακτική ενημέρωση και τεχνογνωσία, σεβόμενο το διαθέσιμο χρόνο, τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες επιμόρφωσης των στελεχών αλλά και τις απαιτήσεις των εταιριών που επιθυμούν να οδηγούν τις εξελίξεις.»

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

 

 

Γιώργος Τσουκαλάς Partner, Mazars
Ιωάννης Δρακούλης Associate Partner, EY
Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης Ιδρυτής και CEO της StudySmart
Χρήστος Βάρσος Senior Finance Executive, FCCA
Νικόλαος Πορφύρης Επιτελικός Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών,
Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

 

     
 
Νικόλαος Πορφύρης Επιτελικός Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών, Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών   Γιώργος Τσουκαλάς Partner, Mazars
Ιωάννης Δρακούλης Associate Partner, EY
Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης Ιδρυτής και CEO της StudySmart
Χρήστος Βάρσος Senior Finance Executive, FCCA
Νικόλαος Πορφύρης Επιτελικός Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών,
Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών
     
 
Νικόλαος Πορφύρης Επιτελικός Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών, Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών
Χρήστος Βάρσος Senior Finance Executive, FCCA
Ιωάννης Δρακούλης Associate Partner, EY
Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης Ιδρυτής και CEO StudySmart
Γιώργος Τσουκαλάς Partner, Mazars
 

Δημήτρης Μπέκος Προϊστάμενος Υπηρεσίας Εκπαίδευσης & Πιστοποίησης
Νικόλαος Πορφύρης Επιτελικός Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών, Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών
Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης Ιδρυτής και CEO της StudySmart
Λουκάς Αποστόλογλου Επικεφαλής Μονάδας Εξυπηρέτησης Μελών και Δικτύου

 

 

Σχετικά με τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών

Το Χρηματιστήριο Αθηνών από την ίδρυσή του, το 1876, συμμετέχει σταθερά στις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της χώρας.

Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών.

Το Χρηματιστήριο, μέσω των αγορών του, προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο. Κατέχει δε το διεθνές πρότυπο επιχειρησιακής συνέχειας ISO22301 για το σύνολο των εταιρειών του, καθώς επίσης και για όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες και παρεχόμενα προϊόντα & υπηρεσίες.

Σε μια περίοδο που ο ρόλος των χρηματιστηριακών αγορών στην εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύεται σημαντικά, εμείς στον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο να αναδείξουμε την ελκυστικότητα της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και να προβάλουμε τις εταιρίες μας στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Οι μετοχές του Ομίλου διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σύμβολο: EXAE).

Συνοπτικές πληροφορίες για την αγορά και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο καθώς και στην ιστοσελίδα του www.athexgroup.gr.

 

Λεωφ. Αθηνών 110, 104 42 Αθήνα, τηλ. 210-3366 800, fax 210-3366 10

 

 

Σχετικά με την StudySmart

Η StudySmart δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής από το 2005 σε περισσότερες από 40 χώρες σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή και Ασία. Είναι πιστοποιημένος φορέας των ACCA, CIMA, SHRM, ICA, AHLEI, CIPP και άλλων επαγγελματικών τίτλων, ενώ συνεργάζεται με πολυεθνικούς οργανισμούς (ICAP, PwC, EY κ.α) στην από κοινού προσφορά και δημιουργία ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στους τομείς της διοίκησης/ στρατηγικής, επιχειρηματικότητας, εταιρικής διακυβέρνησης, εσωτερικού ελέγχου, χρηματοοικονομικών και λογιστικής (Mini MBA, ICA GRC, SHRM-CP & SCP, IFRS, DipIFR, Data Privacy, Transfer Pricing, Financial Statement Analysis, Finance 4NF Professionals κ.α.).

Για περισσσότερα: www.studysmart.gr

Γραφείο Τύπου StudySmart

 


Άλλες ανακοινώσεις

Ομίλου

Επιτροπών Ομίλου

Γνωστοποιήσεις

Αναζήτηση και προβολή των Δελτίων Τύπου του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών

Αναζήτηση και προβολή των Δελτίων Τύπου των επιτροπών του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών

Αναζήτηση και προβολή λοιπών Ανακοινώσεων του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών

   

Θέσεις

 

 

 

 

 

 

Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων