Εκπαιδευτικά σεμινάρια

Οι συχνές αλλαγές των αναγκών της αγοράς απαιτεί από τα στελέχη της αγοράς να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στον επαγγελματικό τους τομέα. Ο κύριος στόχος των επαγγελματικών σεμιναρίων που διοργανώνει η ATHEXAcademy είναι για τη σωστή κατάρτιση στελεχών και εργαζομένων μέσα από τον συνδυασμό της θεωρίας με την πρακτική.

Μέσα από αυτήν την διαδικασία οι συμμετέχοντες αποκτούν τις απαραίτητες πρακτικές γνώσεις οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν αμέσως μετά τη λήξη των σεμιναρίων.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια


 


Πληροφορίες

Τρόπος Πληρωμής

Τα δίδακτρα κατατείθενται στην Alpha Bank, αριθμός λογαριασμού 101-00-2002-046556 ή ΙΒΑΝ GR65 0140 1010 1010 0200 2046 556. Το καταθετήριο της Τράπεζας, με το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, θα πρέπει να αποστέλλεται στην ATHEXacademy μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: ATHEXacademy@athexgroup.gr

Εκπτωτική Πολιτική

Σε στελέχη μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών εισηγμένων εταιρειών Χρηματιστηρίου Αθηνών και σε στελέχη συνδέσμων ή φορέων, παρέχονται οι παρακάτω εκπτώσεις:

  • 15% για συμμετοχή ενός ατόμου
  • 25% για περισσότερες συμμετοχές.

Σε προπτυχιακούς / μεταπτυχιακούς φοιτητές:

  • 15% για κάθε συμμετοχή

Επιδότηση ΟΑΕΔ

Τα σεμινάρια μπορούν να καλυφθούν με το 0,24% της εργοδοτικής εισφοράς για τα προγράμματα κατάρτισης & εκπαίδευσης από τον ΟΑΕΔ. Ενημερωθείτε για τη νέα εγκύκλιο ΛΑΕΚ και δείτε πως μπορείτε να ωφεληθείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.oaed.gr. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον Ο.Α.Ε.Δ.: 5 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Παρεχόμενα σεμιναρίου

Με την διεξαγωγή του κάθε σεμιναρίου παρέχονται:

  • Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου
  • Η παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονικό αρχείο

Πληροφορίες - Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα στοιχεία επικοινωνίας

 

Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων