Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ «ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.


 
O Συντονιστής Κύριος Ανάδοχος «EUROXX Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.», κατ' εφαρμογή του άρθρου 16 παρ. 3 του νόμου 4514/2018 και του άρθρου 9 της υπ' αρ. 1/808/7.2.2018 Απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τις υποχρεώσεις παρακολούθησης των προϊόντων ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με την εκδότρια εταιρεία «ENTERSOFT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» (η «Εκδότρια»), έχουν προβεί σε αξιολόγηση της αγοράς στόχου των νέων μετοχών (οι «Νέες Μετοχές») που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εκδότριας, με καταβολή μετρητών, που αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 11.10.2019, ως εξής:
 
(i) Η αγορά-στόχος των Νέων Μετοχών καταλαμβάνει τις κατηγορίες πελατών που περιλαμβάνονται στο Ν. 4514/2018, όπως εκάστοτε ισχύει, και συγκεκριμένα: (α) επιλέξιμους αντισυμβαλλόμενους, (β) επαγγελματίες πελάτες, και  (γ) ιδιώτες πελάτες με βασική γνώση και εμπειρία σε επενδυτικά προϊόντα και υπηρεσίες, μέση ανεκτικότητα στην πραγματοποίηση ζημιών, ανοχή στους κινδύνους που απορρέουν από επενδύσεις στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χ.Α., ανεξαρτήτως χρονικού ορίζοντα και με επενδυτικό σκοπό την επίτευξη εισοδήματος και υπεραξίας και την επίτευξη υπεραξίας.

(ii) Τα δίκτυα διανομής των Νέων Μετοχών (ήτοι επενδυτική υπηρεσία παροχής επενδυτικής συμβουλής, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, λήψης/διαβίβασης εντολής και εκτέλεσης εντολής) θεωρούνται κατάλληλα για πελάτες της αγοράς στόχου.
 


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων