Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

H εταιρεία ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 2 της απόφασης 3/347/12-7-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει ότι με την υπ. αριθ. 665/4-6-2021, απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ορίζεται ως Εσωτερικός Ελεγκτής ο κ. Γεώργιος Παναγιωτίδης σε αντικατάσταση του κ. Παναγιώτη Λιαρδάκη, ο οποίος ορίζεται ως υπεύθυνος της Μονάδας Διαχείρισης Κινδύνων & Κανονιστικής Συμμόρφωσης.

Ο κ. Παναγιωτίδης  πληροί τις προϋποθέσεις του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου 4706/2020, ήτοι έχει λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία, δεν είναι  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία, ενώ διαθέτει κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για τη θέση αυτή.

Έχει πολυετή ενεργή εμπειρία στον εσωτερικό έλεγχο, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα Οικονομικά  από το Bradford School of Management, ενώ είναι και πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής (CIA) από το Institute of Internal Auditors-IIA.

Τέλος,  η κ. Αναστασία Χαϊδά, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ορίζεται ως υπεύθυνη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μετόχων &  Εταιρικών Ανακοινώσεων, σε αντικατάσταση της κ. Δήμητρας Κρικζώνη.

Η κ. Δήμητρα Κρικζώνη  αναλαμβάνει υπεύθυνη του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού.


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων