Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Συγκρότηση σε Σώμα (Ορθή Επανάληψη)

ΛΑΝΑΚΑΜ  Α.Ε.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΚΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ,

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΔΡΑ : ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2-4  «ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ»  ΚΤΙΡΙΟ Α'  - Τ.Κ. 11527  - ΑΘΗΝΑ

ΑΦΜ 094007209    Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ  ΑΘΗΝΩΝ

Τηλ. 210-7771033, 210-7771523, 210-7771286   -  Fax. 210-7771404 – e-mail : info@lanakam.gr

Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. : 232901000  (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε.  6032/06/Β/86/65)          Αρ. Φακ. Δ.Ο.Υ. :  5509

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Συγκρότηση σε Σώμα

 

 

 

Η  «ΛΑΝΑΚΑΜ  ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. 232901000- πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. : 6032/06/Β/86/65) ανακοινώνει ότι κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας της 12 Ιουλίου 2021, εξελέγησαν σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017, όπως ισχύει, τα ακόλουθα φυσικά πρόσωπα ως μελών της Επιτροπής Ελέγχου για  πενταετή θητεία ήτοι μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2026. Αυθημερόν συγκροτήθηκε σε σώμα και κατένειμε τα αξιώματα και ιδιότητες των Μελών του, ως εξής:

 

-                      Δρ. Ανδρέας Γ. Κουτούπης , Πρόεδρος, Ανεξάρτητος

-                      Ελένη Ζανάκου , Μέλος

-                      Ιωάννης Πλούμπης  , Μέλος

 

Κατά τον ορισμό των υποψηφίων έγινε εξέταση των κριτηρίων ανεξαρτησίας του άρθρου 9 του Ν. 4706/2020 από το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης (πχ έλεγχος ποινικών κυρώσεων κτλ.) και δεν προέκυψε κανένα απολύτως κώλυμα με κανένα από τα υποψήφια μέλη. Επίσης οι υποψήφιοι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017 καθώς κατέχουν πολυετή ελεγκτική εμπειρία και γνώση του κλάδου δραστηριότητας της επιχείρησης.

 

Τα ανωτέρω πρόσωπα διαθέτουν αποδεδειγμένα υψηλού επιπέδου γνώσεις στον χρηματοοικονομικό τομέα και η συμμετοχή τους στην Επιτροπή Ελέγχου θα διασφαλίσει την ορθή εκτέλεση των εκ του νόμου και εκ του ρυθμιστικού πλαισίου αρμοδιοτήτων της συγκεκριμένης Επιτροπής. Εκ των ανωτέρω Μη Εκτελεστικών Ανεξάρτητων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου τουλάχιστον ένα διαθέτει επαρκή γνώση και εμπειρία στην ελεγκτική και στη λογιστική.

 

Εκ των εκλεγέντων ανωτέρω μελών της Επιτροπής Ελέγχου ,η κα Ελένη Ζανάκου είναι Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας , ο κος Γιάννης Πλούμπης είναι Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και ο Δρ Ανδρέας Γ.Κουτούπης είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου στην Ελεγκτική.

 

 

 


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων