Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Αλλαγή επωνυμίας θυγατρικής και ορισμός Διευθυντικών Στελεχών

Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. (η Εταιρεία) ανακοινώνει την τροποποίηση της επωνυμίας της κατά 100% θυγατρικής Ηλεκτροπαραγωγή Σουσακίου Μονοπρόσωπη Α.Ε. Παραγωγής και Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας σε Motor Oil Renewable Energy Μονοπρόσωπη Α.Ε. (MORE).

Στη MORE θα συγκεντρωθούν οι δραστηριότητες του Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. που δεν σχετίζονται με τη διύλιση αργού και την εμπορία & διανομή προϊόντων πετρελαίου. Ενδεικτικά: οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η ηλεκτροπαραγωγή, ο πλωτός τερματικός σταθμός επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου - FSRU, η παροχή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας & φυσικού αερίου.

Ο κ. Βίκτωρ Παπακωνσταντίνου, μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της Εταιρείας, ορίστηκε Γενικός Διευθυντής της MORE. Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κάτοχος ΜΒΑ από το Warwick Business School και μέλος του Association of Chartered Certified Accountants. Διαθέτει 25ετή εμπειρία σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις σε εταιρίες του ενεργειακού, βιομηχανικού και συμβουλευτικού κλάδου. 

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, η Εταιρεία ανακοινώνει την τροποποίηση του οργανογράμματός της με τη δημιουργία Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικής και την πρόσληψη του κ. Γεώργιου Τριανταφύλλου στη θέση του Γενικού Διευθυντή. Ο κ. Τριανταφύλλου έχει διπλό πτυχίο Οικονομικών και Ιστορίας από το Brandeis University και είναι κάτοχος ΜΒΑ από το MIT Sloan School of Management. Πριν ενταχθεί στην Εταιρεία τον Ιούλιο 2021, εργάστηκε για 13 χρόνια στον τομέα Επενδυτικής Στρατηγικής της Goldman Sachs στην Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, εστιάζοντας στο τομέα της ενέργειας, ενώ διετέλεσε επικεφαλής της τραπέζης για την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μαρούσι, 28 Ιουλίου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων