Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Δελτίο Τύπου: Πιστοποίηση Microsoft Gold Cloud Platform για την Performance Technologies

Η Performance Technologies ανακοινώνει πως απέκτησε την Gold Cloud Platform πιστοποίηση από την Microsoft.  Η συγκεκριμένη πιστοποίηση καθιστά την Performance έναν από τους πλέον εξειδικευμένους συνεργάτες της Microsoft στην υλοποίηση υπηρεσιών cloud και αποδεικνύει την ικανότητα της να υποστηρίζει και να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της για τη μετάβαση τους στο cloud.

«Η Performance αποτελεί για περισσότερες από δύο δεκαετίες αξιόπιστο συνεργάτη για μερικές από τις πιο σημαντικές εταιρίες σε Ελλάδα. Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στον Ψηφιακό τους Μετασχηματισμό τους και στις επενδύσεις τους στο Cloud. Η Gold πιστοποίηση της Performance στο Cloud Platform Competency έρχεται ως αναγνώριση της εμπειρίας μας στην παροχή cloud services» ανέφερε ο Κώστας Χρονόπουλος, Cloud Business Unit Director της Performance Technologies.

Από τη μεριά της Microsoft, ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Commercial Partners Director για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Με την επίτευξη του Microsoft Gold Cloud Competency, η Performance επιδεικνύει βαθιά τεχνογνωσία και δέσμευση που την τοποθετεί ανάμεσα στους πλέον καταρτισμένους του οικοσυστήματος των συνεργατών μας. Η επάρκεια της Performance στις Cloud τεχνολογίες της Microsoft είναι καθοριστική για να βοηθήσει τους πελάτες της να συνεχίσουν να καινοτομούν και να μετασχηματίζονται ψηφιακά, με την αξιοπιστία και ασφάλεια του Microsoft Azure.»

Σχετικά με την Performance Technologies

Η Performance Technologies παρέχει ολοκληρωμένες Λύσεις και Υπηρεσίες Διαχείρισης, Υλοποίησης και Υποστήριξης έργων που προάγουν την επιχειρηματική συνέχεια, την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων καθώς και τη δραστική μείωση του λειτουργικού κόστους που σχετίζεται µε τη χρήση της Πληροφορικής από επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία της Performance ενδυναμώνουν τη θέση της στην ελληνική αγορά και την καθιστούν στρατηγικό συνεργάτη, που ανταποκρίνεται άμεσα και πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Οι λύσεις της Performance περιλαμβάνουν υποδοµή Data Center (servers, storage, networking, virtualization), Hybrid Cloud, Automation & DevOps, Security & Information Governance, Big Data & Analytics, IT Service Management (ITSM)/Enterprise Service Management (ESM), Service & Digital User Experience Monitoring, Mobility & Internet of Things.


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων