Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 24 ΠΑΡ. 2 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3461/2006

Κορωπί, 14/1/2022

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 παράγραφος 2 του νόμου 3461/2006, όπως ισχύει, και ύστερα από την υποβολή της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης από την εταιρεία «ΕΜ. ΚΑΡ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» (εφεξής ο «Προτείνων») στις 7 Ιανουαρίου 2022, για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας «ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία»), που δεν κατέχει ο Προτείνων και τα Συντονισμένα με αυτόν Πρόσωπα, γνωστοποιούνται τα κατωτέρω:

1. Ο Προτείνων προέβη μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις ακόλουθες αποκτήσεις μετοχών:

α) Την 10η Ιανουαρίου 2022, ο Προτείνων απέκτησε 40.925 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,43% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Η απόκτηση αυτή αφορά 3,22 Ευρώ ανά μετοχή.

β) Την 10η Ιανουαρίου 2022, ο Προτείνων απέκτησε 1.707 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,02% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Η απόκτηση αυτή αφορά 3,20 Ευρώ ανά μετοχή.

γ) Την 11η Ιανουαρίου 2022, ο Προτείνων απέκτησε 14.484 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,15% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Η απόκτηση αυτή αφορά 3,22 Ευρώ ανά μετοχή. 

δ) Την 12η Ιανουαρίου 2022, ο Προτείνων απέκτησε 23.863 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,25% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Η απόκτηση αυτή αφορά 3,22 Ευρώ ανά μετοχή.

2. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανωτέρω χρηματιστηριακές συναλλαγές-αποκτήσεις, ο Προτείνων κατέχει πλέον έως και την 12η Ιανουαρίου 2022, μαζί με τα Συντονισμένα Πρόσωπα, ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που ισούται με 94,31% της Εταιρείας. Σημειώνεται ότι τα Συντονισμένα Πρόσωπα είναι ο κος Εμμανουήλ Καραμολέγκος, η κα Ολυμπία Σάρρου, ο κος Ηλίας Καραμολέγκος και η Holdway Limited.


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων