Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Διευκρινίσεις αναφορικά με την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 30ης Ιουνίου 2022

Σε συνέχεια της από 8 Ιουνίου 2022 πρόσκλησης σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. για τις 30 Ιουνίου 2022 (Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, Βασιλέως Γεωργίου Α' αριθμός 2, Πλατεία Συντάγματος στις 10:00 π.μ.), η Εταιρεία ενημερώνει ότι υφίσταται η δυνατότητα εκπροσώπησης των δικαιούχων μετόχων υπό την προϋπόθεση ότι οι τελευταίοι θα καταδείξουν σαφώς τον τρόπο κατά τον οποίο επιθυμούν να ψηφίσουν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης (υπέρ, αποχή, κατά). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας στα τηλέφωνα 210-8094194 και 210-8094204 (αρμόδιοι κ. κ. Ιωάννης Δημάκης και Συμεών Λυμπεράκης).


Οι δικαιούχοι μέτοχοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο εκπροσώπησης από τον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας www.moh.gr και συγκεκριμένα στο πεδίο Ενημέρωση Επενδυτών > Ρυθμιζόμενες Πληροφορίες > Γενικές Συνελεύσεις > Πρόσκληση σε Ετήσια Γενική Συνέλευση 2022 & σχετικά έγγραφα.


Οι δικαιούχοι μέτοχοι που δεν έχουν πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας και επιθυμούν να εκπροσωπηθούν στη Γενική Συνέλευση μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας  (τηλέφωνα  210-809 4194 και 210 -809 4204) το οποίο και θα επιληφθεί για την ταχυδρομική αποστολή του εντύπου εκπροσώπησης.


Το έντυπο εκπροσώπησης συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον εξουσιοδοτούντα δικαιούχο μέτοχο πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση agmjune2022@moh.gr και να ταχυδρομηθεί στα γραφεία της Εταιρείας (Ηρώδου Αττικού 12Α, 151 24 Μαρούσι). Η εν λόγω ηλεκτρονική διεύθυνση θα καταργηθεί πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης.


Τέλος διευκρινίζεται ότι εντός της αιθούσης της συνεδρίασης της συνέλευσης θα τηρηθούν μέτρα κοινωνικής απόστασης και για το λόγο αυτό δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πρόσωπα τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό αρχείο της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε. της 25ης Ιουνίου 2022 (ημερομηνία καταγραφής-record date) ή σε πρόσωπα που δεν εκπροσωπούν δικαιούχους μετόχους ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί δεξίωση μετά τη λήξη της συνέλευσης.

 

Μαρούσι 23 Ιουνίου 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων