Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Κάλυψη Ομολογιών Κοινού Ομολογιακού Δανείου εκδόσεως της σε ποσοστό 100% θυγατρικής εταιρείας «PROFILE TECHNOLOGIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ»

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE Α.Ε.»  (εφεξής καλουμένη ως «Εταιρεία»), στα πλαίσια της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού ανακοινώνει ότι :

  • σε συνέχεια της σχετικής από 01.11.2022 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής για τη κάλυψη Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους έως δύο  εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες Ευρώ (2.500.000,00 €), διαιρούμενο σε 10 κοινές έγχαρτες ομολογίες των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000,00€) έκαστη,  σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν. 3156/2003 όπως ισχύουν σήμερα, προς την κατά 100% θυγατρική αυτής Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «PROFILE TECHNOLOGIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» και το διακριτικό τίτλο «PROFILE TECHNOLOGIES Α.Ε.», η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, και
  • των  από 22.11.2022 και 9.12.2022 ανακοινώσεων σχετικά με την κάλυψη οκτώ  (8) εξ΄αυτών κοινών, έγχαρτων, ονομαστικών ομολογιών, ονομαστικής αξίας διακοσίων πενήντα χιλιάδων Ευρώ (250.000,00 €) εκάστης και συνολικής ονομαστικής αξίας δύο εκατομμυρίων Ευρώ (2.000.000,00 €),
  • προέβη στην επιπρόσθετη κάλυψη μίας (1) κοινής, έγχαρτης , ονομαστικής  ομολογίας , ονομαστικής αξίας διακοσίων πενήντα χιλιάδων Ευρώ (250.000,00 €) .

 

Το προϊόν του ως άνω Κοινού Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την κατά 100% θυγατρική εταιρεία αποκλειστικά και μόνο για την απρόσκοπτη και εμπρόθεσμη υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου επιχειρηματικού πλάνου που έχει σχεδιάσει στο χώρο των νέων ψηφιακών τραπεζικών εφαρμογών.


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων