Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ INTRACOM DEFENSE: Πιστοποιήσεις για Drone LOTUS και Σχεδίασης Στρατιωτικών Αεροναυτικών προϊόντων

Κορωπί, 30 Ιανουαρίου 2023: Στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE (IDE) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της εταιρείας με την Εθνική Στρατιωτική Αρχή Αξιοπλοΐας (ΕΣΑΑ), για την έναρξη της διαδικασίας έγκρισής της ως οργανισμού σχεδίασης στρατιωτικών αεροναυτικών προϊόντων (Military Design Organisation Approval – MDOA), σύμφωνα με τις στρατιωτικές ευρωπαϊκές απαιτήσεις αξιοπλοΐας (EMAR Part 21).

Ταυτόχρονα, η IDE εκκινεί τη διαδικασία πιστοποίησης από την ΕΣΑΑ, του Χαμηλής Παρατηρησιμότητας Συστήματος μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους «LOTUS», για την απόκτηση Στρατιωτικού Πιστοποιητικού Τύπου (Military Type Certificate - MTC), σύμφωνα με τα ΝΑΤΟϊκά κριτήρια πιστοποίησης (STANAG 4671), στο πλαίσιο υλοποίησης του ομώνυμου ευρωπαϊκού προγράμματος.

Η δομημένη και αγαστή συνεργασία της βιομηχανίας με φορείς του Υπουργείου Άμυνας ενισχύει αποφασιστικά την παρουσία της χώρας στην υπό διαμόρφωση ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανική υποδομή και αποφέρει επιχειρησιακά πλεονεκτήματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της και σημαντικά οφέλη για την οικονομία της.

 #                      #                      #

 

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), είναι μια ελληνική εταιρεία με μακροχρόνια διεθνή παρουσία και αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών οργανισμών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

Υπεύθυνος για θέματα Επικοινωνίας

κα Βίκυ Ρουχωτά

Τηλέφωνο: 210-6678698

Email: vrouh@intracomdefense.com


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων