Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


2nd ATHEX Mid-Cap Conference


 
09 Μαΐου 2019
 
 
2nd ATHEX Mid-Cap Conference
 

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία, το 2ο Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης (2nd ATHEX Mid-Cap Conference) στην Αθήνα.

Η διοργάνωση του συνεδρίου εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών για την ενίσχυση της προβολής των εισηγμένων εταιρειών στην επενδυτική κοινότητα, την αύξηση της κάλυψής τους από τους χρηματιστηριακούς αναλυτές και τη βελτίωση της ρευστότητας των μετοχών τους.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχουσες εισηγμένες εταιρείες του Χρηματιστηρίου Αθηνών είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και να συζητήσουν με Έλληνες και Ξένους Διαχειριστές και Αναλυτές τις επιχειρηματικές τους εξελίξεις και προοπτικές.

Οι δεκαπέντε (15) εισηγμένες εταιρείες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

1.    ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
2.    ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ
3.    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
4.    ΕΛΛΑΚΤΩΡ
5.    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ
6.    ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
7.    ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ
8.    ΚΑΡΑΤΖΗ
9.    ΚΡΙ - ΚΡΙ
10.    ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
11.    ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
12.    ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ
13.    AUTOHELLAS
14.    CENERGY HOLDINGS
15.    QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

 

Στο συνέδριο υπήρξε υψηλή συμμετοχή των επαγγελματιών της αγοράς, η οποία αποτυπώθηκε στον μεγαλύτερο αριθμό συναντήσεων με τις εισηγμένες εταιρείες σε σχέση με την περσινή διοργάνωση και στο πλήθος των ενδιαφερόμενων εταιρειών.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 550 κατ' ιδίαν (one on one) και ομαδικές συναντήσεις με τις εισηγμένες εταιρίες στις οποίες συμμετείχαν 105 επαγγελματίες της αγοράς που ανήκαν σε 35 εγχώριους και αλλοδαπούς διαχειριστές επενδύσεων και σε 10 χρηματιστηριακές εταιρίες. 

Στο τέλος του συνεδρίου, με την ευγενική χορηγία της CENERGY HOLDINGS έλαβε χώρα δεξίωση για όλους τους συνέδρους.

 

Στιγμιότυπα της εκδήλωσης

 


Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

 


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων