Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Εισαγωγή νέων μετοχών από Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Α.Ε.

 
 
 
 
7 Mαΐου 2021
 
Εισαγωγή νέων μετοχών από Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Α.Ε.

 

To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την Διοίκηση της «Πειραιώς Financial Holdings AE» με την ευκαιρία εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των 1.200.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, σε συνέχεια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της  Πειραιώς Financial Holdings AE κ. Χρήστος Μεγάλου κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς Financial Holdings αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης υπογραμμίζοντας την συμβολή της στην διαμόρφωση του νέου χάρτη της ελληνικής  κεφαλαιαγοράς. Ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε επίσης τον ουσιαστικό ρόλο που ο κ. Χρήστος Μεγάλου έχει διαδραματίσει για δεκαετίες σε σημαντικές προσπάθειες διεθνοποίησης της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.

Την ικανοποίησή του για την επιτυχία της αύξησης κεφαλαίου της Πειραιώς Financial Holdings εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Χρήστος Μεγάλου επισημαίνοντας την ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή σε αυτή τόσο Ελλήνων όσοι και διεθνών επενδυτών.

«Είμαστε αισιόδοξοι τόσο για το μέλλον της Τράπεζας όσο και για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Εύχομαι το 2021 να αποτελέσει την αρχή μίας σειράς ετών στη διάρκεια των οποίων η Ελλάδα θα επιτύχει ουσιαστική περαιτέρω  ανάπτυξη η οποία θα αποτυπωθεί αντίστοιχα και στην πορεία του Ελληνικού

 

 

 

Στιγμιότυπα της εκδήλωσης

 


Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

 


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων