Ροές RSS/Atom

Οι ροές RSS/Atom προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ανάγνωσης ειδήσεων, με τη βοήθεια εξειδικιευμένου λογισμικού ανάγνωσης RSS/Atom.

Το athexgroup.gr παρέχει ροές Atom 1.0 για τις εξής κατηγορίες:

  • Ανακοινώσεις του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group)
  • Ανακοινώσεις εταιρειών (μέσω του συστήματος Ερμής)

Μία επιπλέον ροή με τις Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή PDF είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητική βάση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Διάχυσης Πληροφόρησης για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε αυτήν τη ροή.

Στο μέλλον θα προστεθούν και επιπλέον ροές.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ροές μεσω κάποιου προγράμματος που να διαβάζει Atom 1.0. Μερικά ενδεικτικά τέτοια προγράμματα είναι τα RSS Reader, RSS Owl, OMEA, καθώς και browsers και προγράμματα email, όπως ενδεικτικά τα Internet Explorer, Mozilla Firerfox, Opera, Microsoft Outlook κ.ά.

Δελτία Τύπου - Ενημερωτικά


Έναρξη Συνεδρίασης | Συνεργασία ATHEXCSD - SIX

 
 
 
 
29 Ιουλίου 2021
 
Έναρξη Συνεδρίασης | Συνεργασία ATHEXCSD - SIX

 

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα υψηλόβαθμα στελέχη της SIX Group AG, με αφορμή την πρόσφατη έναρξη συνεργασίας μεταξύ της ΑthexCSD και του Ελβετικού Κεντρικού Αποθετηρίου Τίτλων. Οι κ.κ. Thomas Zeeb, Global Head for Exchanges & Member of the Executive Board και Javier Hernani Burzaco, Head Securities Services & Member of the Executive Board, επισκέφθηκαν σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών και ο κ. Thomas Zeeb κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ελβετίας κ. Olaf Kjelsen.

Αναφερόμενος στη συνεργασία των δύο Αποθετηρίων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, υπογράμμισε τα πλεονεκτήματα που αυτή αποφέρει στις υπηρεσίες θεματοφυλακής σε τίτλους αλλοδαπής που μπορούν να προσφέρουν μέσω της ATHEXCSD οι Συμμετέχοντες του Ελληνικού Κεντρικού Αποθετηρίου, χάρη στην συνεργασία και την αξιοποίηση της σχετικής εμπειρίας και τεχνογνωσίας των SIX και AthexCSD.  Πρόσθεσε δε, πως η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει την αφορμή περαιτέρω διεύρυνσης των υπηρεσιών της AthexCSD στους χρήστες του XNET.

Tη συνεργασία των δύο Χρηματιστηρίων «καλωσόρισε» από την πλευρά του και ο Global Head for Exchanges & Member of the Executive Board της SIX Group AG Thomas Zeeb, τονίζοντας πως θα αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη υποδομών των δύο αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα, η SIX και το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσαν την επιτυχή μεταφορά και λειτουργία του συνόλου των μετασυναλλακτικών υπηρεσιών σε αλλοδαπούς τίτλους της AthexCSD μέσω της SIX, του Ελβετικού Κεντρικού Αποθετηρίου.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου Συνεργασίας ΑΤΗΕΧCSD - SIX



Στιγμιότυπα της εκδήλωσης
     
 
     

 

 

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου


 


Εταιρικές Πράξεις Αξιών


Ανακοινώσεις Εταιρειών


Οικονομικές Kαταστάσεις (PDF)


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων