ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.

31,0% αύξηση στις πωλήσεις και 19,7% αύξηση στα κέρδη προ φόρων

Στα 162,4 εκ. ευρώ έφθασαν οι πωλήσεις του εννιάμηνου από 124,0εκ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 31,0%. Τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων ανήλθαν στα 9,6 εκατ. ευρώ από 8,1 εκ. ευρώ εμφανίζοντας αύξηση 17,7%, ενώ τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 19,7% από τα 5,2 εκ. ευρώ, φθάνοντας τα 6,2 εκατ. ευρώ (ενοποιημένα στοιχεία).

Και στο 23ο τρίμηνο (από την εισαγωγή της εταιρείας στο ΧΑ) τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν το προφίλ της υψηλής οργανικής και μόνο ανάπτυξης που οφείλεται κατά βάση στην συνεχή κατάκτηση νέων μεριδίων αγοράς.

Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας ήταν η απρόσκοπτη τροφοδοσία των επιχειρήσεων προ των Ολυμπιακών αγώνων παρά τους περιορισμούς στη διανομή, αλλά και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων, με την έκδοση προϊντικών καταλόγων στην αγγλική γλώσσα και την άρτια σε εξυπηρέτηση λειτουργία των καταστημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.plaisio.gr στην επιλογή "Ενημέρωση Επενδυτών".