4o Athex Mid Cap Conference

 

 

     
 

 

 
Δελτίο Τύπου 20/05/2021

 

4o Athex Mid Cap Conference

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 4ο Αthex Mid Cap Conference που διοργάνωσε διαδικτυακά ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Για μία ακόμη χρονιά, υψηλόβαθμα στελέχη 10 εισηγμένων επιχειρήσεων είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν εγχώριους αλλά και ξένους θεσμικούς επενδυτές και να τους ενημερώσουν για την πορεία των εταιρειών τους καθώς και για τον στρατηγικό σχεδιασμό  και τις προοπτικές τους όπως αυτές διαγράφονται.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση ήταν οι εξής: Admie Holding, Athens Exchange Group, Avax, Cenergy Holdings, Elvalhalcor, Kri-Kri, Piraeus Port Authority, Quest Holdings, Thrace Group, Trastor.

Το συνέδριο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου για την ενίσχυση της προβολής των εισηγμένων εταιρειών στην επενδυτική κοινότητα, την αύξηση της κάλυψής τους από τους χρηματιστηριακούς αναλυτές αλλά και την βελτίωση της ρευστότητας των μετοχών τους.


Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου