Ανακοίνωση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής
Ανακοινώνεται από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 29ης Δεκεμβρίου 2006 αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 2.178.000 ευρώ με κεφαλαιοποίηση λόγω υπεραξίας.
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από (1)ΕΥΡΩ σε ένα (1) ΕΥΡΩ και (12) δώδεκα λεπτά ανά μετοχή. Μετά την ως άνω αύξηση το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό 20.328.000 ευρώ, διαιρούμενο σε 18.150.000 κοινές ονομαστικές ονομαστικής αξίας 1,12 ευρώ.
Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την αριθμ. Κ2-641/12-1-07 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας. Το ΧΑ στη συνεδρίασή του ,της 16ης Ιανουαρίου 2007 ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας. Κατόπιν των ανωτέρω από την 1 - 2 -2007 οι μετοχές της εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ με τη νέα ονoμαστική αξία, 1,12 ευρώ ανά μετοχή .
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Μετοχολογίου της εταιρείας (τηλ. 2310 286613 , κα Θεοδώρα Διαμαντοπούλου)