ΡΕΒΟΪΛ Α.Ε.Ε.Π.

Ανακοίνωση Σχεδίου Τροποποίησης του Καταστατικού της Εταιρίας

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΡΕΒΟΙΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ και τον διακριτικό τίτλο ΡΕΒΟΙΛ (η Εταιρία), γνωστοποιεί ότι με την από 5 Ιανουαρίου 2007 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, προσκλήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας στις 29 Ιανουαρίου 2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 στην έδρα της Εταιρίας, επί της οδού Καποδιστρίου 5 στη Βάρη Αττικής, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί διαφόρων θεμάτων, μεταξύ άλλων και την τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.
Σύμφωνα με το άρθρο 5 παράγραφος 3 του Π.Δ. 350/1985, όπως ισχύει, παρατίθεται κατωτέρω σχέδιο τροποποίησης άρθρου του Καταστατικού της Εταιρίας, το οποίο θα τεθεί υπόψη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας που θα συνέλθει στις 29 Ιανουαρίου 2007.
Το προτεινόμενο σχέδιο τροποποίησης άρθρου του Καταστατικού της Εταιρίας έχει ως εξής:
Τροποποιείται το άρθρο 5 του Καταστατικού της Εταιρίας περί μετοχικού Κεφαλαίου, ως εξής:
Aρθρο 5 - Μετοχικό Κεφάλαιο:
1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται στο ποσό των έξι εκατομμυρίων εξακοσίων ογδόντα τεσσάρων χιλιάδων Ευρώ (#6.684.000,00#) Ευρώ, διαιρούμενο σε είκοσι δύο εκατομμύρια διακόσιες ογδόντα χιλιάδες (22.280.000) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας τριάντα λεπτών (0,30 Ευρώ) η κάθε μία.
2. Το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας προέκυψε ως εξής: .....
ιστ) Με απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 29/1/2007, το Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας αυξήθηκε κατά το ποσό του ενός εκατομμυρίου εξακοσίων εβδομήντα μία χιλιάδων ευρώ (#1.671.000,00#) με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού από τη διαφορά εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο και αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,90 Ευρώ σε 1,20 Ευρώ.
ιζ) Στη συνέχεια, η ίδια ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε την αναπροσαρμογή της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 1,20 Ευρώ σε 0,30 Ευρώ με αντίστοιχη αύξηση του αριθμού των μετοχών της Εταιρίας από 5.570.000 σε 22.280.000.