ΔΕΛΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ Α.Ε.

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Μετά το πέρας της συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 26/5/2006 των κατόχων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρείας, όπου παρευρέθησαν τεσσερις (4) μέτοχοι κατέχοντες συνολικά το 96,54% του συνόλου των μετοχών συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα :
1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2005, καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
2. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της εταιρείας και τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2005.
3. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2006.
4. Έγκριση αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2005.
5. Προέγκριση αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2006.
6. Έγκριση αντικατάστασης μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
7. Χορήγηση άδειας κατά την παρ. 1 του άρθρου 23 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε Διευθυντές της εταιρείας, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση άλλων εταιρειών, που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς.
8. Διάφορες ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε για τις ληφθείσες αποφάσεις:
1. Επί του 1ου και 2ου θέματος της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκαν παμψηφεί με απλή απαρτία και με πλειοψηφία κατά 96,54% των κοινών μετοχών αφενός μεν ο Ισολογισμός και τα αποτελέσματα της χρήσης 2005, η διάθεση των καθαρών κερδών σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της 7/3/2006 καθώς επίσης η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του ελεγκτή από κάθε ευθύνη και αποζημίωση για τα πεπραγμένα της χρήσης 2005.
2. Επί του 3ου θέματος της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε παμψηφεί με απλή απαρτία και με πλειοψηφία κατά 96,54% η εκλογή ως ελεγκτή για τη χρήση 2006 του κ. ΜΑΡΙΟY ΚΥΡΙΑΚΟΥ (Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 114)από την KPMG ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ Α.Ε..
3. Επί του 4ου θέματος της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε παμψηφεί με απλή απαρτία και με πλειοψηφία κατά 96,54% η αμοιβή μικτών αποδοχών Euro 88.235,28, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνου ΝικολαΪδη για το έτος 2005.
4. Επί του 5ου θέματος της ημερήσιας διάταξης δεν ελήφθη απόφαση.
5. Επί του 6ου θέματος της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε παμψηφεί με απλή απαρτία και με πλειοψηφία κατά 96,54% η αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ. σύμφωνα με τις αποφάσεις της 1/3/2005, 29/8/2005 και 19/4/2006.
6. Επί του 7ου θέματος της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε παμψηφεί με απλή απαρτία και με πλειοψηφία κατά 96,54% η παροχή αδείας στα μέλη του Δ.Σ. και σε Διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν σε Δ.Σ. ή στη Διεύθυνση άλλων εταιρειών.
7. Επί του 8ου θέματος της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε παμψηφεί με απλή απαρτία και με πλειοψηφία κατά 96,54% η καταβολή μερίσματος 0,06 Euro ανά μετοχή, που θα αρχίσει να καταβάλλεται από 26/06/2006, ημέρα Δευτέρα μέσω των καταστημάτων της ALPHABANK. Ως ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος αποφασίστηκε η 19η Ιουνίου 2006, ημέρα Δευτέρα.
Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας μετά την λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 16/06/2006, ημέρα Παρασκευή.