ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ Α.Ε.

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας με την επωνυμία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ Α.Ε., που έλαβε χώρα στις 30.6.2004 παραστάθηκαν μέτοχοι ή αντιπρόσωποι αυτών που εκπροσωπούν ποσοστό 80% του μετοχικού κεφαλαίου της, ήτοι δεκαπέντε εκατομμύρια τριακόσιες δεκαέξι χιλιάδες οκτακόσιες μετοχές (15.316.800) εκ του συνόλου των δεκαεννέα εκατομμύρια εκατόν σαράντα έξι χιλιάδες (19.146.000) ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας και κατόπιν συζητήσεως των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

1. Υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν οι εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εκθέσεις των Ορκωτών Ελεγκτών επί των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (εταιρίας και ενοποιημένων) για τη χρήση 2003.

2. Εγκρίθηκαν οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 2003 της εταιρίας Εκδόσεις Λυμπέρη Α.Ε.

3. Εγκρίθηκε η διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσης 2003 σύμφωνα με τον τρόπο που εμφανίζεται στον πίνακα διαθέσεως αποτελεσμάτων χρήσης του ισολογισμού της 31.12.2003.

4. Εγκρίθηκε η απαλλαγή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2003 για τις Οικονομικές Καταστάσεις και τη Διαχείριση της Εταιρείας καθώς και τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις για την υπόλογο χρήση 1.1.2003 έως 31.12.2003.

5. Εγκρίθηκαν οι καταβληθείσες αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με σύμβαση εργασίας για τη χρήση 2003 ως ακολούθως: ο κ. Αντώνιος Λυμπέρης έλαβε το μικτό ποσό των 165.082,89, ο κ. Κωνσταντίνος Κορλέτης (από 1.9.2003 έως 31.12.2003) το μικτό ποσό των 64.089,07 ευρώ, ο κ. Μάρκος Μπιτσάκος (από 1.1.2003 έως 5.8.2003) το μικτό ποσό των 141.979,57 ευρώ. Επιπρόσθετα, κατά την χρήση 2003 καταβλήθηκαν στα ανεξάρτητα-μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα ακόλουθα ποσά: στον κ. Κωνσταντίνο Κορλέτη (α πό 1.1.2003 έως 10.8.2003) το ποσό των 11.477,76 ευρώ, στον κ. Πέτρο Παπαγεωργίου το μικτό ποσό των 7338,24? και στον κ. Απόστολο Παπαδόπουλο το μικτό ποσό των 18.816 ευρώ. Προεγκρίθηκαν αμοιβές και παροχές σε μέλη του Δ.Σ με σύμβαση εργασίας για τη χρήση 2004 ως ακολούθως: στον κ. Αντώνιο Λυμπέρη μικτό ποσό 11738,81 ευρώ, στον κ. Κωνσταντίνο Κορλέτη μικτό ποσού 11867,46 ευρώ μηνιαίως, στο κ. Απόστολο Παπαδόπουλο μικτό ποσό 1.568 ευρώ ευρώ μηνιαίως, στον κ. Πέτρο Παπαγεωργίου μικτό ποσό 1.568? ευρώ μηνιαίως

6. Εγκρίθηκε η ανάθεση του τακτικού ελέγχου της χρήσης 2004 στον ελεγκτικό φορέα PricewaterhouseCoopers και ειδικότερα στον Τακτικό Ορκωτό Ελεγκτή κ. Κωνσταντίνο Κοτσιλίνη του Ελευθερίου, ΑΜ ΣΟΕΛ 2711, κάτοικο Πικερμίου Αττικής (Ντράφι), οδός Φιλολάου 16, κάτοχο του με αριθμό Λ 293007/1.12.1979 του Παραρτήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, που θα αναπληρούται σε περίπτωση κωλύματος, από τον κ. Κυριάκο Ριρή του Γεωργίου, ΑΜ ΣΟΕΛ 12111, κάτοικο Διονύσου, Λεωφ. Καίρη αρ. 50, κάτοχο του με αριθμό 176141/10.1.1992 δελτί ου ταυτότητας της Υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής με αμοιβή κατ' ανώτατο όριο το ποσό των 25.700ευρώ .

7. Εγκρίθηκε η χορήγηση άδειας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της εταιρίας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη διεύθυνση εταιριών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

8. Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης επί της Έγκριση των ενεργειών, δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, των εκπροσώπων, προστηθέντων και πληρεξουσίων, για τους σκοπούς της συγχώνευσης των εταιριών Εκδόσεις Λυμπέρη ΑΕ, ΛΙΜΠΕΚΟΜ Εκδόσεις, Τυπογραφικές εργασίες, Παραγωγή και Εμπορία Υλικού και Προγραμμάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Ανώνυμη Εταιρία και LIBERIS ATHENS Εκδόσεις και Επικοινωνία Εμπόριο και Παροχή Υπηρεσιών για Αθλητικές Δραστηριότητες Ανώνυμη Εταιρία με απορρόφηση της δεύτε ρης και τρίτης από την πρώτη, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης.

9. Δεν συζητήθηκαν περαιτέρω θέματα. Ανακοινώθηκε ότι η Εταιρία διαγράφει μια καλή οικονομική πορεία που αναντανακλάται στις τριμηνιαίες οικονομικές καταστάσεις της και διαπραγματεύεται την απόκτηση αδειών για την έκδοση νέων περιοδικών που θα έχουν απήχηση στην Ελλάδα.