Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ της 17ης Ιουνίου 2005

Κατά την 95η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκε η εκλογή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού της Εταιρίας.

2. Εγκρίθηκαν οι Διαχειριστικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρίας για τη χρήση 2004.

3. Απαλλάχθηκαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, καθώς και οι Ελεγκτές από κάθε φύσεως ευθύνη για τη χρήση 2004.

4. Εκλέχθηκαν Ελεγκτές για το έτος 2005 και καθορίστηκε ως όριο αμοιβής τους το ποσό των 258.000,00.

5. Εγκρίθηκαν οι αμοιβές και αποζημιώσεις των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2004 και αυτές που θα καταβληθούν από 1.7.2005 έως 30.6.2006 καθώς επίσης και η παροχή αδείας για τη σύναψη συμβάσεων μετά Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.

6. Παρασχέθηκε η άδεια στα Μέλη του Δ.Σ. και στους εκπροσώπους της Εταιρίας να μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια θυγατρικών και εν γένει συγγενών εταιριών που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς., σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920.

7. Δεν υπήρξαν.

Η απαρτία ήταν 80,08% και όλες οι αποφάσεις λήφθηκαν με απόλυτη πλειοψηφία (100%) των παρισταμένων καθ?εκάστη ψηφοφορία ψήφων.