Αύξηση των καθαρών προ φόρων κερδών κατά 53,1 % και των πωλήσεων κατά 20,6 %.
Τα καθαρά κέρδη προ φόρων , παρά την αύξηση των αποσβέσεων κατά 0.844 ευρώ, αυξήθηκαν σε 2 εκ. ευρώ το 2003 από 1,3 εκ. ευρώ το 2002, ήτοι σημείωσαν αύξηση κατά 53.1 %.
Στο διάστημα της χρήσης 2003 οι πωλήσεις της εταιρείας έφθασαν τα 32.8 εκ ευρώ έναντι 27,2 εκ ευρώ της αντίστοιχης περσινής δωδεκάμηνης χρήσης του 2002 (Ιανουάριος ? Δεκέμβριος 2002 ).
Αυξήθηκαν δηλαδή κατά 5.6 εκ ευρώ ή 20,6 %.
Τα κέρδη προ αποσβέσεων και φόρων έφθασαν τα 4.6 εκ ευρώ έναντι 3.0 εκ. ευρώ της αντίστοιχης περσινής χρήσης, σημείωσαν αύξηση, δηλαδή κατά 1.6 εκ ευρώ ή 52,0 %.
Η αύξηση των πωλήσεων και των προ φόρων κερδών της δωδεκάμηνης χρήσης επιβεβαίωσαν την πρόβλεψη της εταιρείας για την απόδοση του επενδυτικού της προγράμματος το οποίο πραγματοποιήθηκε με την αύξηση του δικτύου νέων καταστημάτων από 17 το 2001 σε 37 το τέλος του 2003.
Η αύξηση του δικτύου χρηματοδοτήθηκε από το προϊόν τόσο των εσόδων από την δημόσια εγγραφή ( 4/2001 ) 3,9 εκ ευρώ , όσο και από την ροή των αποσβέσεων η οποία έφθασε αθροιστικά για τις χρήσεις 2002 και 2003 στο ποσό των 4,1 εκ. ευρώ Σημειώνεται ότι:
- Κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΒΑΡΔΑΣ στο Χ.Α. (Απρίλιος 2001) το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας αριθμούσε δεκαεπτά καταστήματα. Στο τέλος του 2002 ο αριθμός είχε αυξηθεί στα τριάντα τρία καταστήματα.
- Εντός της χρήσης 2003 λειτούργησαν τέσσερα νέα καταστήματα και συγκεκριμένα τρία καταστήματα Vardas, στα Ιωάννινα (1/2003), Πειραιά (10/2003) και Πικέρμι (11/2003) και ένα κατάστημα BCBG Max Azria, στο Χαλάνδρι (7/2003). Μετά τα ανωτέρω, το δίκτυο της εταιρείας έφθασε στο τέλος του 2003 τα 37 καταστήματα.
Η Εταιρεία συνεχίζει να δραστηριοποιείται στις διεθνείς αγορές με στόχο την εξεύρεση νέων brands για ανάπτυξη τους στην Ελληνική αγορά τόσο μέσω του δικτύου ιδιόκτητων καταστημάτων της όσο και μέσω αναπτύξεως δικτύου χονδρικών πωλήσεων.
Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας πέραν από της συλλογές Harmont & Blaine, Phard και Cerruti 1881, προσετέθησαν από το Καλοκαίρι 2004 για διανομή λιανικώς και από τον Χειμώνα 2004 για διανομή λιανικώς και χονδρικώς η ανδρική και γυναικεία συλλογή της Calvin Klein.
Από την σαιζόν Χειμώνας 2004 θα διατίθεται χονδρικώς η συλλογή P. Balmain , D. Hechter και BD Baggies.
Η ΒΑΡΔΑΣ σχεδιάζει την λειτουργία και νέων καταστημάτων με το brand 'VARDAS 1939' BCBG MaxAzria και Mc Gregor σε αγορές εντός και εκτός Ελλάδος με στόχο την αύξηση του δικτύου πωλήσεων και των μεριδίων της στην αγορά πολυτελούς ανδρικής και γυναικείας ένδυσης.