Διανομή μερίσματος Ευρώ 0,25 ανά μετοχή για τη χρήση 2004
Η καταβολή του μερίσματος θα γίνεται από την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. από τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2005 και για μια πενταετία. Για το ίδιο διάστημα θα συνεχίζεται από την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και η καταβολή του προμερίσματος της χρήσης 2004.
Για την είσπραξη του μερίσματος, οι μέτοχοι θα πρέπει να προσκομίσουν τη βεβαίωση δικαιούχου μερίσματος που χορηγείται από το χειριστή τους και την αστυνομική ταυτότητά τους. Επίσης, να δηλώσουν τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) και τη Δ.Ο.Υ. στην οποία ανήκουν. Η είσπραξη του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο θα είναι δυνατή εφόσον προσκομισθεί σχετική εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αστυνομική ή άλλη αρχή.
Για κάθε πληροφορία οι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στην υπηρεσία μετόχων της Εταιρίας, στα τηλέφωνα 210 3618012 και 210 3621876.