Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ TEX. ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜ. ΑΒΕΕ

Έγκριση συγχώνευσης με απορρόφηση των ανωνύμων εταιρειών BELCOT AEBE BIOMHXANIKH EΜΠΟΡΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ και της εταιρείας ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΥ ΑΕ από την εταιρεία Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤEXTILES ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΒΕΕ

Από την εταιρεία Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧ ΑΒΕΕ ανακοινώνεται ότι, με την υπ άριθ. Κ2-2516/28-2-2005 Απόφαση του κ. Υφυπουργού Ανάπτυξης ενεκρίθη η συγχώνευση με απορρόφηση από την εταιρεία Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤEXTILES ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΒΕΕ των κλάδων δραστηριότητος εκκόκκισης και εμπορίας βάμβακος (απόσχιση - εισφορά) των ανωνύμων εταιρειών BELCOT AEBE BIOMHXANIKH EΜΠΟΡΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ και της εταιρείας ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΥ ΑΕ (ΒΙΒΑΤΟΜ ΑΕ) και η τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας Γ.ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ TEXTILES ΒΑΜΒΑΚΙ ΝΗΜΑ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΒΕΕ σύμφωνα με την από 6-2-2005 απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Την ίδια ημερομηνία κατεχωρήθη στο ΜΑΕ η ανωτέρω απόφαση και η σχετική ανακοίνωση η οποία θα δημοσιευθεί και στο ΦΕΚ σύμφωνα με τις διατυπώσεις δημοσιότητας.