ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης από την Παρασκευή 22.07.2005 επί των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους.

Α) Η εταιρεία "ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε." ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α., η οποία ελήφθη κατά τη Συνεδρίασή του της 14.07.2005, από την Παρασκευή 22.07.2005 θα αρχίσει η ειδική διαπραγμάτευση επί των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους. Ειδικός Διαπραγματευτής ορίζεται το μέλος του Χ.Α. "MERIT ΑΧΕΠΕΥ". Η εταιρεία έχει συνάψει σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την "MERIT ΑΧΕΠΕΥ", με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η MERIT ΑΧΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α. εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρείας "ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.", σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η εταιρία "ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε." θα καταβάλλει αμοιβή στην MERIT ΑΧΕΠΕΥ. 2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας.

Β) Η εταιρία MERIT ΑΧΕΠΕΥ ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι, από τη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 22/7/2005 και εφεξής θα αρχίσει, υπό την ιδιότητα της ως Ειδικός Διαπραγματευτής στην Κύρια και Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, την Ειδική Διαπραγμάτευση επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της εταιρίας ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ, προς ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών αυτών. Η εταιρία MERIT ΑΧΕΠΕΥ έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την εταιρία ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ, με τους εξής βασικούς όρους:

1.Η MERIT ΑΧΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ. Για την υπηρεσία αυτή η MERIT ΑΧΕΠΕΥ θα λαμβάνει από την εταιρία αμοιβή. 2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας.