ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α. Ε.

Γνωστοποίηση

Η εταιρία ΚΕΡΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:

1. Υποβλήθηκε πρόταση από τον κ. Σωτήριο Δημητριάδη, ως εκπρόσωπο consortium ξένων επενδυτών, για είσοδο του στην Εταιρία ως Στρατηγικός Επενδυτής. Ο υποβληθείς φάκελος εξετάζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, το οποίο έχει ζητήσει περαιτέρω διευκρινήσεις και διασφαλίσεις.

2. Συνεκλήθη Γ.Σ. της θυγατρικής Καπνοβιομηχανίας και εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. αυτής, με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Σωτήριο Δημητριάδη - ενόψει και του εκδηλωθέντος ενδιαφέροντός του -, Γεώργιο Γεωργούλα ως Αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Τσικούδη, Δημήτριο Μπιτόπουλο και Δημήτριο Καραγεώργο, ως Μέλη.

3. Στις συγκληθείσες για τις 20/5/2005 Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων - κατόχων κοινών και κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας μας δεν υπήρξε η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η σύγκληση Επαναληπτικών Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων για την 7η Ιουνίου 2005 και ώρα 14.00 για τους μετόχους - κατόχους κοινών μετόχών και 15.30 για τους μετόχους κατόχους προνομιούχων μετοχών, στην έδρα της Εταιρίας στον Πειραιά, με τα αυτά θέματα της ημερήσιας διάταξης.