Η εταιρίας προτίθεται να συμμετάσχει, είτε η ίδια είτε ως μέλος κοινοπραξίας ή ενώσεως προσώπων, σε διαδικασίες ανάληψης έργων ή προμηθειών του Δημοσίου ή Νομικών Προσώπων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.
Με την παρούσα ανακοινώνουμε ότι σύμφωνα με το αρ. 1 παρ. 5 του Π .Δ. 82/1996, η εταιρίας μας, προτίθεται να συμμετάσχει, είτε η ίδια είτε ως μέλος κοινοπραξίας ή ενώσεως προσώπων, σε διαδικασίες ανάληψης έργων ή προμηθειών του Δημοσίου ή Νομικών Προσώπων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, όπως γενικότερα ορίζεται στην παρ. 1 του αρ. 15 του Ν. 2328/1995.
Ειδικότερα η εταιρία μας προτίθεται να συμμετάσχει στους κάτωθι διαγωνισμούς:
1. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός σε ΕΥΡΩ για τον φορέα: ΥΠΕΠΘ / ΔΙΕΦΕΣ . Αριθμ. Διακήρυξης ΔΙΕΦΕΣ ΕΞ. 27/2005. Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Μετρήσεων (0201.01). Προϋπολογισμού 3.840.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμού 31-08-2005, ή τυχόν μετάθεσης του χρόνου διενέργειας ή επανάληψης αυτού.
2. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός σε ΕΥΡΩ για τον φορέα: ΥΠΕΠΘ / ΔΙΕΦΕΣ / Αριθμ. Διακήρυξης ΔΙΕΦΕΣ ΕΞ. 40/2005. Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού Εργαστηρίου Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (0303.01). Προϋπολογισμού 4.200.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ . Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμού 07-09-2005, ή τυχόν μετάθεσης του χρόνου διενέργειας ή επανάληψης αυτού.
Σύμφωνα με το αρ. 1 παρ. 5 του Π.Δ. 82/1996, γνωστοποιείται ότι οι μετοχές της εταιρίας μας είναι ονομαστικές και οι τυχόν Ανώνυμες Εταιρίες μέτοχοι της εταιρίας μας, κατά την έννοια της παραγράφου 3 του αρ. 1 του Π.Δ. 82/1996, πρέπει να έχουν βάσει του καταστατικού τους ονομαστικές μετοχές και υποχρεούνται να προσκομίσουν στην εταιρία μας βεβαίωση για το μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετοχών τους ή, κατά την έννοια της παραγράφου 2 του αρ. 1 του παραπάνω Π.Δ., για την κατά Νόμο απαλλαγή τους, προκειμένου η εταιρία μας να καταρτίσει το προβλεπόμενο ειδικό μετοχολόγιο των ανωνύμων εταιριών μετόχων της.
Επισημαίνεται ότι η μη συμμόρφωση των Α.Ε. μετόχων της εταιρίας μας προς τα ανωτέρω, επιφέρει τις προβλεπόμενες κυρώσεις, ήτοι την στέρηση των δικαιωμάτων παράστασης και ψήφου σε γενική συνέλευση των μετόχων της MULTIRAMA, καθώς και την στέρηση των κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων που απορρέουν από την μετοχική ιδιότητα. Τα δικαιώματα αυτά ανακτώνται μόνο εφόσον οι παραπάνω μέτοχοι ονομαστικοποιήσουν τις μετοχές τους και παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους που είναι ανώνυμες εταιρείες κατά την έννοια της παρ. 5 του αρ. 1 του Π.Δ. 82/96.