Η Euroxx Χρηματιστηριακή - η πρώτη χρηματιστηριακή εταιρία που εισάγεται στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών
Η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης της μετοχής της Euroxx Χρηματιστηριακής ήταν στα Euro 1,45 και κατά την ιδιωτική τοποθέτηση που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως και τις 16 Απριλίου η εταιρία άντλησε Euro 1.419.550 από τη διάθεση 979.000 μετοχών.
Σύμβουλος εισαγωγής της Euroxx Χρηματιστηριακής στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.
Με την ευκαιρία της εισαγωγής της Euroxx στην ΕΝΑ πραγματοποιήθηκε τελετή στο κτίριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος του ΧΑ, Σπύρος Ι. Καπράλος, απευθυνόμενος στη διοίκηση της Euroxx Χρηματιστηριακής είπε μεταξύ άλλων τα εξής: "Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος σήμερα καθώς διαπιστώνω ότι οι ίδιες οι Χρηματιστηριακές εταιρίες εμπιστεύονται και υποστηρίζουν τις προσπάθειες του Χρηματιστηρίου Αθηνών για διεύρυνση των υπηρεσιών του και την παροχή δυνατοτήτων ανάπτυξης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως συμβαίνει με την Εναλλακτική Αγορά."
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroxx Χρηματιστηριακή, Αριστοτέλης Νινιός, από την πλευρά του είπε: "Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου αλλά και το επενδυτικό κοινό για την έμπρακτη εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι άοκνη προσπάθεια για τη βελτίωση των μεγεθών της Εταιρίας μας και στήριξη του θεσμού της Εναλλακτικής Αγοράς στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας."