Ημερίδα της Κύπρου στην Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Απριλίου 2007, στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Ημερίδα της Κύπρου στην Ελλάδα (Cyprus Day in Greece).

Η εκδήλωση αυτή έγινε μέσα στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας του Χρηματιστηρίου Αθηνών με το Χρηματιστήριο της Κύπρου, για ενημέρωση των συντελεστών της αγοράς στην Ελλάδα, αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά της Κύπρου και τις προοπτικές που διαγράφονται ειδικά μετά και την επιτυχή λειτουργία της Κοινής Πλατφόρμας Χ.Α.-Χ.Α.Κ, που ξεκίνησε στις 30 Οκτωβρίου 2006.

Στην εκδήλωση αυτή, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις στρατηγικές επιδιώξεις των δύο Χρηματιστηρίων για την ανάπτυξη και εδραίωση της περιφερειακής συνεργασίας, με έμφαση την περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Ο Αντιπρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, προέβηκε επίσης σε μια παρουσίαση των δεδομένων και αναπτυξιακών σχεδιασμών του Χ.Α.Κ.

Στη συνέχεια, εισηγμένες στο Χ.Α.Κ εταιρίες, πραγματοποίησαν παρουσιάσεις των βασικών οικονομικών μεγεθών τους, των προοπτικών τους και των στρατηγικών σχεδιασμών τους, προς εξειδικευμένα στελέχη και αναλυτές καθώς και θεσμικούς επενδυτές και συντελεστές της αγοράς στην Ελλάδα.

Το Χ.Α.Κ. έχει πάντοτε ως γνώμονα την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των επενδυτών για τις εισηγμένες εταιρίες και τις εξελίξεις, έτσι ώστε όλοι οι συντελεστές της αγοράς, να τηρούνται περιοδικά πλήρως κατατοπισμένοι. Το Χ.Α.Κ θα διευρύνει τις προσπάθειές του αυτές τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς.

Επισυνάπτονται:
Ο χαιρετισμός του κ. Σπύρου Καπράλου
Η παρουσίαση του κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση