Ο κ. Π. Σουρέτης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος στην ΙΝΤΡΑΜΕΤ με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού πόλου στον κατασκευαστικό τομέα
Η αλλαγή διοίκησης στην ΙΝΤRAMET σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας φάσης ισχυρής ανάπτυξης της εταιρίας με άξονες:
Το σύγχρονο και δημιουργικό management.
Τη ριζική οργανωτική αναδιάρθρωση και τον λειτουργικό εκσυγχρονισμό.
Τη δημιουργία ενός ισχυρού επιχειρηματικού πόλου στον κατασκευαστικό τομέα με βασικούς πυλώνες την ΙΝΤRAKAT και την ΙΝΤRAMEΤ και πολλαπλή δραστηριότητα, που θα συμπεριλαμβάνει και την ενέργεια.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΝΤRACOM κ. Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: 'Επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, τόσο στην απερχόμενη διοίκηση όσο και στο προσωπικό της ΙNTRAMET για την προσφορά τους στην επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία της. Παράλληλα είμαι βέβαιος πως η νέα διοίκηση θα συνεχίσει την ανάπτυξη της εταιρείας στους υφιστάμενους και σε νέους τομείς σε αρμονική συνεργασία με τις υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου ΙΝΤRACOM'.
Η ΙΝTRAMET διαθέτει υπερσύγχρονες εργοστασιακές υποδομές παραγωγής μεταλλικών κατασκευών στη Λάρισα, συνολικής έκτασης 125.000 τ.μ. Έχει αναλάβει και αποπερατώσει, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, πολλά σημαντικά και σύνθετα έργα, όπως είναι:
- Η μεταλλική στέγη του Σταδίου Καραϊσκάκη.
- Το σύνολο των μεταλλικών κατασκευών στο κλειστό Γυμναστήριο Ολυμπιακού Συγκροτήματος Παραλιακής Ζώνης Φαλήρου (TAE-KWON-DO και HANDBALL).
- Οι μεταλλικές κατασκευές στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκοπούλου και το Κολυμβητικό Κέντρο ΟΑΚΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Ιωάννα Παπαβασιλείου, τηλέφωνο: 2106674346