ΚΛΩΝΑΤΕΞ Α.Ε.

Ομιλος Κλωνατέξ - Group Miroglio: Διεύρυνση συνεργασίας στο χώρο των νημάτων

Η εταιρία ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ A.E., στα πλαίσια του Π.Δ. 350/85 καθώς και των σχετικών άρθρων της 5/204/14.11.2000 Απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α, ανακοινώνει τα ακόλουθα: Τον πρόεδρο του Ομίλου ΚΛΩΝΑΤΕΞ, κ. Θωμά Λαναρά επισκέφτηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του Group Μiroglio, κ. Edoardo Miroglio, επιβεβαιώνοντας τη διεύρυνση της συνεργασίας των δύο Ομίλων σε προμήθεια και διάθεση νημάτων μόδας (fancy yarn), η οποία πραγματοποιείται μέσω της θυγατρικής της «Κλωστήρια Ναούσης Α.Ε.

Η ανωτέρω συνεργασία επεκτείνεται και στην προμήθεια τεχνητών πρώτων υλών (viscose & modal εκρού και βαμμένο) στον Όμιλο ΚΛΩΝΑΤΕΞ από τις εγκαταστάσεις του Group Miroglio. To Group Miroglio είναι ανερχόμενη δύναμη στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας στην Ευρώπη, με γνωστά brand names όπως Caracter, Motivi, Oltre, Elena Miro, με 600 καταστήματα λιανικής πώλησης ανά τον κόσμο και εγκαταστάσεις παραγωγής σε Ιταλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Τυνησία και Μαρόκο.

Η απόφαση αυτή της Διοίκησης του Ομίλου, αποτελεί μία ακόμη σημαντική συνεργασία με Group του εξωτερικού, εντός του τρέχοντος έτους, προσδίδοντας ιδιαίτερο χαρακτήρα στις επιχειρηματικές επιλογές και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ακόμα περισσότερες αντίστοιχες συνεργασίας στο μέλλον.'