Παρουσίαση στην Κοζάνη.

Ανακοινώνεται από το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ότι την Πέμπτη 29 Μαίου 2003, στις 12.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση για τις πρόσφατες εξελίξεις του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο "ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ" του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια ημερίδας που συνδιοργανώνεται από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο του Νομού Κοζάνης, το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Περιοδικό "ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ"

Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση της εταιρίας "ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ" καθώς και ομιλία του εκδότη του περιοδικού "ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ".

Την παρουσίαση θα παρακολουθήσουν ιδιώτες και θεσμικοί επενδυτές, μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Νομού Κοζάνης, σπουδαστές, καθηγητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και στελέχη του ευρύτερου χώρου της κεφαλαιαγοράς.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη.