Σχολιασμός Δημοσιεύματος
Στα πλαίσια της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, κατόπιν σχετικού δημοσιεύματος της 29/4/06 στην εφημερίδα ΑΞΙΑ με τίτλο <<Προς εξαγορά της Ατλαντικ>>.
Η εταιρία ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΕ ανακοινώνει την διάψευση των αναφερομένων δήθεν ειδήσεων του δημοσιεύματος σχετικά με την πώληση της στον Όμιλο Μαρινόπουλο. Ξεκαθαρίζει επίσης ότι δεν υπήρξαν ούτε υπάρχουν τέτοιες συζητήσεις με την οικογένεια Αποστόλου.
Ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Μανώλης Αποστόλου απέστειλε ερώτημα στον μεγαλομέτοχο κ. Γαληνό Λαουτάρη ως εκπρόσωπο της οικογένειάς του, μέλη της οποίας ασκούν διοίκηση στην εταιρεία μας για να τοποθετηθεί εκ νέου παρότι προσφάτως έχει διαψεύσει σχετικά δημοσιεύματα. Ο κ. Γαληνός Λαουτάρης τοποθετήθηκε με επιστολή του αναφέροντας ότι:
<<Κύριε Πρόεδρε, Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΞΙΑΣ στις 29/4/2006, επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι ως εκπρόσωπος της οικογενείας ΓΑΛΗΝΟΥ ΛΑΟΥΤΑΡΗ, μεγαλομέτοχος της εταιρείας ΑΤΛΑΝΤΙΚ Α.Ε. ούτε έχω συμφωνήσει, ούτε συζητώ με την εταιρεία CARREFOUR δια την πώληση του πακέτου των μετοχών της ΑΤΛΑΝΤΙΚ Α.Ε. που κατέχει η οικογένειά μου.>>
Με την ευκαιρία η ΑΤΛΑΝΤΙΚ ανακοινώνει ότι οι φήμες και τα σενάρια που την αφορούν μέχρι σήμερα δεν είχαν ποτέ σχέση με την πραγματικότητα και ως εκ τούτου η Διοίκηση τα στελέχη και οι εργαζόμενοι συνεχίζουν καθημερινά να μοχθούν για την αύξηση της αξίας της εταιρίας με μοναδικό σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της στην Ελληνική Αγορά.