Σχολιασμός Δημοσιεύματος
1. Το υπόλοιπο των δανειακών συμβάσεων που έχουν συναφθεί με τη Γενική Τράπεζα σήμερα ανέρχεται στο ποσό των 2,932 εκατομμυρίων Ευρώ εκ των οποίων ποσό 1,7 εκ Ευρώ εκταμιεύτηκε στις 2/6/2004.
2. Ο όμιλος Intersonic κατά το 2003 αιτήθηκε και έλαβε από την Γενική Τράπεζα:
α) Υπό μορφή βραχυπρόθεσμου δανεισμού για κεφάλαιο κίνησης το ποσό του 1 εκ Ευρώ. Η συγκεκριμένη χορήγηση εξυπηρετείται κανονικά και το υπόλοιπο δανείου σήμερα ανέρχεται σε 677 χιλιάδες Ευρώ.
β) Βραχυπρόθεσμο δάνειο ύψους 13,735 εκ Ευρώ προκειμένου να ολοκληρώσει την επένδυση κατασκευής των νέων βιομηχανικών εγκαταστάσεων στη Θήβα. Έναντι του δανείου εκχωρήθηκε στο σύνολό της η επιχορήγηση του Δημοσίου, η οποία είχε εγκριθεί μετά από υποβολή του επενδυτικού προγράμματος που υπάχθηκε στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου και υπερέβαινε τα 14 εκ Ευρώ. Μέχρι στιγμής, ο όμιλος έχει αποπληρώσει το ποσό των 11,48 εκ Ευρώ και εντός του επομένου τριμήνου το δάνειο θα έχει εξοφληθεί ολοσχερώς.
3. Ουδεμία άλλη οφειλή υφίσταται προς τη Γενική Τράπεζα και το σύνολο των υποχρεώσεων προς αυτή εξυπηρετείται κανονικά.