Σημαντική αύξηση των μεγεθών στο πρώτο τρίμηνο του έτους 2003 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2002
Η κερδοφορία της εταιρείας είναι της τάξης των 1,5 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ έναντι ζημιών -1,7 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ που παρουσίασε κατά το αντίστοιχο τρίμηνο του έτους 2002.
Ο ενοποιημένος ισολογισμός παρουσιάζει αύξηση κύκλου εργασιών 14,5%, ενώ παρουσιάζει ζημίες ?1,2 εκατ. ευρώ έναντι ?6,6 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου τριμήνου του έτους 2002. Παρά την σημαντική βελτίωση των οικονομικών μεγεθών οι ζημίες οφείλονται στην συνέχιση του προγράμματος εξυγίανσης της ONE WAY καθώς επίσης στις δυσκολίες και τα προβλήματα που παρουσιάζει η αγορά της Τσεχίας. Η πλήρης εξυγίανση της ONE WAY εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους 2003.
Το πρόγραμμα των επενδύσεων της εταιρείας καθώς και η αναδιοργάνωση αυτής συνεχίζονται κανονικά. Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει από τις πλέον υγιείς χρηματοοικονομικές δομές στο κλάδο.