Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Ξεκινά στον Όμιλο Εταιριών Ηρακλής το Πρόγραμμα Leader for Tomorrow που ενσωματώνει τη Φιλοσοφία και τις Αρχές Δράσεις
του Ομίλου Lafarge

Συνεχίζεται η σταδιακή και ουσιαστική ενσωμάτωση του Ομίλου Εταιριών Ηρακλής στον Όμιλο Lafarge, τον παγκόσμιο ηγέτη στα οικοδομικά υλικά, με την έμπρακτη διάδοση της φιλοσοφίας του Ομίλου μέσω του προγράμματος Leader for Tomorrow.

Την Πέμπτη, 13 Μαΐου ξεκίνησε η πρώτη από 4 ημερίδες, όπου συνολικά 300 στελέχη του Ηρακλή θα ενημερωθούν σε βάθος για τις Αρχές Δράσης και το Όραμα του Ομίλου Lafarge. Στόχος είναι το σταδιακό κτίσιμο και η διάδοση μιας εταιρικής Κουλτούρας με προτεραιότητες

  • Τον πελατοκεντρικό προσανατολισμό
  • Την εστίαση στην απόδοση
  • Την αποτελεσματικότερη οργάνωση
  • Την ανάπτυξη των ανθρώπων μας

Όραμα όλων είναι η Lafarge να γίνει και μακροπρόθεσμα ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης στα οικοδομικά υλικά.

Οι Αρχές Δράσεις συμπεριλαμβάνουν το όραμα και τις δεσμεύσεις προς τους πελάτες, τους εργαζόμενους, τις τοπικές κοινωνίες και τους μετόχους του Ομίλου Lafarge, ενός «πολύ-τοπικού» οργανισμού που δραστηριοποιείται σε 75 χώρες, με 75.000 εργαζόμενους, λειτουργώντας 117 εργοστάσια τσιμέντου.

Στους εργαζόμενους του Ηρακλή έχει ήδη παρουσιαστεί το πρόγραμμα απόδοσης Advance που αποτελεί το επιχειρησιακό εργαλείο για την πραγματοποίηση του Leader for Tomorrow και έχουν δρομολογηθεί συγκεκριμένα προγράμματα δράσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Γ.Ε.Τ. Ηρακλής κ. Albert Corcos, σχετικά με την έναρξη του προγράμματος Leader for Tomorrow, δήλωσε: "Ο Ηρακλής σταδιακά βιώνει τα οφέλη της παγκόσμιας εμπειρίας του Ομίλου Lafarge. Η περίοδος μακροπρόθεσμης σταθερότητας για τον Ηρακλή έχει ήδη ξεκινήσει και οι θετικές επιπτώσεις αυτής της σταθερότητας είναι ορατές σε όλα τα επίπεδα δράσης του Ηρακλή".

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Lafarge, διαθέτει 3 εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου στην Ελλάδα: το Εργοστάσιο Βόλου, που είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής τσιμέντου στην Ευρώπη, το Εργοστάσιο Χαλκίδας και το Εργοστάσιο Μηλακίου. Η συνολική παραγωγική δυνατότητα του Ομίλου φθάνει τα 9,6 εκατομμύρια τόνους ετησίως, γεγονός που τον καθιστά το μεγαλύτερο παραγωγό τσιμέντου στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον κλάδο αδρανών υλικών και παραγωγής και εμπορίας σκυροδέματος.

Ο Όμιλος Lafarge κατέχει παγκόσμια ηγετική θέση στα Δομικά Υλικά και απασχολεί 75.000 υπαλλήλους σε 75 χώρες. Ο Όμιλος κατέχει κυρίαρχες θέσεις και στους 4 Τομείς Δραστηριότητάς του: Τσιμέντο, Αδρανή Υλικά & Έτοιμο Σκυρόδεμα, Υλικά Στεγών και Γύψο. Το 2003, η Lafarge πραγματοποίησε πωλήσεις 13,6 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ
Γιώργος Βλάχος
Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας & Public Affairs
Τηλ: 210 2898561

CIVITAS
Πανδώρα Λυκούρη, Τηλ: 210 6835403
Μυρένα Χατζηβασιλείου,Τηλ: 210 6852400 εσ: 215