ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ Α.Ε.

Όλα νόμιμα στο Βοτανικό και εντός χρονοδιαγράμματος

Αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωρινή αναστολή εργασιών στο project του Βοτανικού η Διοίκηση της ΜΒΤΔ ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Το Συμβούλιο Επικρατείας αποφάσισε την προσωρινή αναστολή των οικοδομικών εργασιών στο Βοτανικό, ύστερα από προσφυγή που κατέθεσε μικρός αριθμός πολιτών. Οι διάδικοι αποτελούνται από την μία πλευρά από την Εταιρία μας, το Υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ, το Δήμο Αθηναίων και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και από την άλλη πλευρά από 130 πολίτες.
Παραμένουμε πολύ θετικοί για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου και αναμένουμε να εκδοθεί άμεσα η οριστική απόφαση του ΣΤΕ. Δεν αναμένουμε αλλαγή του χρονοδιαγράμματος περάτωσης του project λόγω του ότι η κατασκευή του προχώρησε έως τώρα με ταχύτερους ρυθμούς από τους προβλεπόμενους.
Η αισιοδοξία μας πηγάζει τόσο από την νομιμότητα της οικοδομικής αδείας, όσο και από το ρυθμιστικό μας ρόλο στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου της Διπλής Ανάπλασης που περιλαμβάνει την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου του Παναθηναϊκού, με την παράλληλη δημιουργία πάρκου επί του τωρινού γηπέδου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η Εταιρία μας έχει ήδη δωρίσει 56 στρέμματα από τα συνολικά 100 του οικοπέδου μας στο Βοτανικό, ώστε να καταστεί δυνατή η κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού, ενώ έχει ήδη κατεδαφίσει 97.000 τ.μ. κτισμάτων ρυπογόνου βιομηχανίας, συμβάλλοντας στην γενικότερη αναβάθμιση του επιπέδου ζωής στο Βοτανικό.