SINGULARLOGIC S.A.

SingularLogic SA Αποτελέσματα εννιαμήνου 2008: Έσοδα 69,6 εκ (+36%),Λειτουργική Κερδοφορία 9,3εκ (+110%), Κέρδη μετά Φόρων 4,1εκ (+318%).

Περαιτέρω σημαντική ανάπτυξη των εσόδων και της λειτουργικής κερδοφορίας παρουσίασε ο Όμιλος SingularLogic κατά το εννιάμηνο του 2008. Αυτό αναδεικνύουν τα οικονομικά αποτελέσματα του εννιαμήνου που ανακοινώνει σήμερα ο Όμιλος.
Συγκεκριμένα:
-Αύξηση 36 % παρουσίασε ο Ενοποιημένος Κύκλος Εργασιών που ανήλθε σε 69,6 εκ. ευρώ έναντι των 51,2 εκ. ευρώ κατά το εννιάμηνο του 2007
-Τα ενοποιημένα Κέρδη προ Φόρων Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) υπερδιπλασιάστηκαν και ανήλθαν σε 9,3 εκ. ευρώ έναντι 4,4 εκ. ευρώ κατά το εννιάμηνο του 2007
-Τα Ενοποιημένα Κέρδη προ Φόρων (ΕΒΤ) αυξήθηκαν κατά 5,9 εκ ευρώ και διαμορφώθηκαν σε 5,7 εκ. ευρώ
-Τα αποτελέσματα μετά φόρων ανήλθαν σε 4,1εκ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση +318%
-Τα αποτελέσματα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κατέγραψαν σημαντική αύξηση κατά 5,8εκ. ευρώ (+229 %) και ανήλθαν σε 3,3εκ ευρώ.
Τα παραπάνω αποτελέσματα αποτελούν απόρροια της ανάπτυξης και των τριών επιχειρηματικών τομέων του Ομίλου.
Ειδικότερα στην αγορά του Μεγάλου Ιδιωτικού Τομέα, ο Όμιλος συνεχίζει να αναπτύσσεται προσφέροντας λύσεις και υπηρεσίες αξιοποιώντας τη μεγάλη πελατειακή του βάση και το πλούσιο και συνεχώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων του. Επιπρόσθετα προσφέρει ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών Outsourcing τα οποία περιορίζουν το Total Cost of Ownership (TCO) των επιχειρήσεων και αυξάνουν την αποδοτικότητα τους.
Στην αγορά των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ο Όμιλος αποτελεί τον μεγαλύτερο Software Vendor, με προϊόντα που συνεχώς αναβαθμίζονται, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των πελατών του. Οι στόχοι για συνεχή διεύρυνση της εγκατεστημένης βάσης και του μεριδίου αγοράς επιτυγχάνονται διαρκώς. Κατά το τρίτο τρίμηνο μεγάλη επιτυχία παρουσίασε το πρωτοποριακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Business Credit που παρείχε ο Όμιλος σε συνεργασία με τη Marfin Egnatia Bank, με στόχο τη διευκόλυνση των 40.000 και πλέον μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιλέγουν τα προϊόντα του. Η ανοδική πορεία επιβραβεύτηκε και από τη διεθνή διάκριση που προήλθε από την Avaya, η οποία βράβευσε την SingularLogic ως ?Distributor of the year Excellence 2008? για την περιοχή των ΕΜΕΑ (Europe, Middle East and Africa).
Στο Δημόσιο Τομέα ο Όμιλος διατηρεί αυξημένο ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων και συνολικό ποσό έργων υπό διεκδίκηση, ενώ συμβασιοποιήθηκε ένα από τα σημαντικότερα έργα της χρονιάς, το έργο «Ηλεκτρονική Πολεοδομία: Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών για τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της Χώρας».