ALTEC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας μας Altec ΑΒΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στις 3/6/2009, παρευρέθηκαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 39.04% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής (39.174.514 μετοχές με δικαίωμα ψήφου επί συνόλου 100.353.000 μετοχών), και συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως αυτά είχαν ανακοινωθεί με την από 11/5/2009 πρόσκληση του Δ.Σ.
Η συνέλευση, αποφάσισε παμψηφεί επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1. Ενέκρινε τις εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 1/01/2008-31/12/2008, τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. Η εταιρία δεν θα διανείμει μέρισμα για την χρήση 2008.
2. Απήλλαξε τα μέλη Δ.Σ. και τον Ορκωτό Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα και τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2008.
3. Eξέλεξε τα μέλη της ελεγκτικής εταιρίας "BDO Πρότυπος Ελληνική Ελεγκτική ΑΕ", κ. Γεώργιο Μπατσούλη του Αναστασίου (ΑΜ ΣΟΕΛ 14001) και κ. Σταύρο Παπαντώνη του Θωμά (ΑΜ ΣΟΕΛ 14331), ως Τακτικό Ορκωτό Ελεγκτή και Αναπληρωματικό Ορκωτό Ελεγκτή αντίστοιχα, για την χρήση 2009 και καθόρισε την αμοιβή τους.
4. Ενέκρινε την αμοιβή των μελών Δ.Σ. για την χρήση 2009.
5. Παρείχε την άδειά της και την έγκρισή της για την συνέχιση και την σύναψη συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας ή εντολής μεταξύ της εταιρείας και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, καθορίζοντας το ανώτατο όριο των αμοιβών τους, καθώς και για τη σύναψη σύμβασης μεταβίβασης μετοχών θυγατρικής εταιρείας.
6. Ανέβαλε την συζήτηση του με αριθμό 6 θέματος κατόπιν αιτήσεως μετόχου, που αφορούσε στην τροποποίηση του άρθρου 10 του καταστατικού της εταιρείας, για την συνεδρίαση της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης, όπως αυτή έχει ήδη οριστεί στην πρόσκληση.
7. Επικύρωσε την εκλογή νέων μελών του Δ.Σ σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και
8. Εξέλεξε την επιτροπή ελέγχου όπως αυτή ορίζεται από το άρθρου 37 του ν. 3693/2008 ορίζοντας πρόεδρο αυτής τον κο. Κωνσταντίνο Μαράντο του Ευσταθίου και μέλη τους Δημήτριο Παγουρτζή του Αγγέλου και τον Ιωάννη Κάββο του Γεωργίου.
Επί των θεμάτων με αριθμούς 8,9,10,11,12,13 και 15 της ημερήσιας διάταξης, η συνέλευση δεν έλαβε απόφαση διότι δεν βρισκόταν στην αυξημένη απαρτία που απαιτείται σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας για την λήψη απόφασης επί των συγκεκριμένων θεμάτων.