Ανακοίνωση

Νέα μίσθωση στο Δέλτα Φαλήρου
Ο Όμιλος ΜΒΔΤ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπέγραψε μια 12ετή μισθωτική συμφωνία για το κτιριακό συγκρότημα Ι στο Δέλτα Φαλήρου με την πολυεθνική εταιρία νομικών συμβούλων Norton Rose. Η σύμβαση αφορά 1.972 τ.μ. γραφειακών και 100 τ.μ. αποθηκευτικών χώρων. Πρόκειται για την τρίτη μισθωτική σύμβαση που υπογράφηκε για το κτιριακό συγκρότημα Ι, που πλέον έχει μισθωθεί κατά 60%, ανεβάζοντας το συμφωνηθέν συνολικό ετήσιο μίσθωμα σε Euro 1.620.000. Η ετήσια αναπροσαρμογή για τις μισθωτικές συμβάσεις πραγματοποιείται σύμφωνα με τον ελληνικό πληθωρισμό και επιπλέον 100 μονάδες βάσης.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. 'Aρης Βωβός είπε: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που υποδεχόμαστε την Norton Rose στο κτιριακό συγκρότημα του Δέλτα Φαλήρου. Η γκάμα των μισθωτών μας καθώς και το υψηλό κύρος τους καταδεικνύουν την ελκυστικότητα των ακινήτων μας στο Δέλτα Φαλήρου. Το project παρέχει πάνω από 23.000 τ.μ. εμπορικών, ψυχαγωγικών και γραφειακών χώρων καθώς και 1.500 θέσεις στάθμευσης και αναμένεται να συνεισφέρει Euro 4 ανά μετοχή στην καθαρή αξία ενεργητικού (NAV) το 1ο εξάμηνο του 2006".

Πώληση στο κτίριο επί της Λεωφ. Κηφισίας 49
Ο Όμιλος ΜΒΔΤ προέβη σε πώληση 263 τ.μ. γραφειακών χώρων και 2 θέσεων στάθμευσης του εμπορικού κέντρου επί της Λεωφ. Κηφισίας 49, στην Εμβρυοϊατρική-Γενετική ΕΠΕ με συνολικό τίμημα Euro 801.000.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων