Δελτία τύπου Ομίλου

Ανακοινώσεις εταιρειών

Ημερήσια δραστηριότητα

Ενημερωθείτε για όσα αφορούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών μέσω των καθημερινών ανακοινώσεων και των Δελτίων Τύπου που εκδίδονται για την ενημέρωσή σας.

Ενημερωθείτε απευθείας μέσα από τις ανακοινώσεις των εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών παρέχει στο επενδυτικό του κοινό όλα τα στοιχεία αναφορικά με την ημερήσια δραστηριότητα των Αγορών του, όπως στοιχεία συναλλαγών αγορών/κατηγοριών, στοιχεία συναλλαγών κλάδων, πακέτα, αρχεία τιμών κλεισίματος.

Κανονισμός CSDR

Ενίσχυση της αποταμίευσης και ανάπτυξη με μοχλό την κεφαλαιαγορά

ESG & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Ο Κανονισμός CSDR αποσκοπεί να αυξήσει την χρηματοοικονομική σταθερότητα, να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και την εναρμόνιση στις διασυνοριακές συναλλαγές, καθώς και να προάγει τον ανταγωνισμό και την ενοποίηση μεταξύ των Κεντρικών Αποθετηρίων Τίτλων. Διαβάστε περισσότερα...

Η μελέτη του ΙΟΒΕ « Ενίσχυση της αποταμίευσης και ανάπτυξη με μοχλό την κεφαλαιαγορά» παρουσιάστηκε σήμερα σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το Χρηματιστήριο Αθηνών, η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών  και το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών(IOBE).
Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου, την παρουσίαση, αλλά και το πλήρες κείμενο της μελέτης.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2018 συμμετέχει στην πρωτοβουλία Sustainable Stock Exchanges (SSE) των Ηνωμένων Εθνών και προχώρησε στην έκδοση του «Οδηγού δημοσιοποίησης μη χρηματοοικονομικών πληροφοριών», επιδιώκοντας να προωθήσει και να ενισχύσει τις πρακτικές δημοσιοποίησης πληροφοριών ESG που εφαρμόζουν οι ελληνικές εισηγμένες εταιρείες. Διαβάστε περισσότερα...

 

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

Εκδηλώσεις - Ημερίδες

2nd ATHEX Small Cap

59th General Assembly in Singapore

Ring the Bell For Financial Literacy

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο ΑTHEX Small Cap Conference που διοργάνωσε ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών με την συμμετοχή 16 εισηγμένων εταιρειών.
Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου

Στην 59η Γενική Συνέλευση της World Federation of Exchanges ("WFE") στη Σιγκαπούρη, εκλέγχθησαν τέσσερα νεα μελη του Διοικητικου Συμβουλιου. Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου της WFE.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου η κοινή πρωτοβουλία της WFE και της IOSCO "Ring the Bell For Financial Literacy" με στόχο την ανάδειξη της σημασίας του οικονομικού αλφαβητισμού. Το Χρηματιστήριο Αθηνών συμμετείχε στην πρωτοβουλία αυτή και η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Βασιλική Λαζαράκου, κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης της Πέμπτης 3/10/2019.

 

Τεχνολογικές υπηρεσίες - λύσεις

Υπηρεσίες εκπαίδευσης

Παρακολούθηση αγοράς

Trust service

Στο σημερινό έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον λειτουργίας των χρηματιστηριακών αγορών βασικός μας στόχος, είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών εκπαίδευσης σε κάθε ενδιαφερόμενο αναφορικά με θέματα κεφαλαιαγορών. Ενημερωθείτε τώρα.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να προσδιορίσουμε αυτήν που καλύπτει τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο! Έχουμε τη γνώση,  διαθέτουμε ένα σταθερό & αξιόπιστο περιβάλλον,  δημιουργούμε την καλύτερη λύση για εσάς! Διαβάστε περισσότερα...

Ο Όμιλος είναι καταχωρημένος στα Μητρώα που τηρεί η ΕΕΤΤ, ως «Πάροχος Υπηρεσιών Πιστοποίησης Ηλεκτρονικής Υπογραφής που εκδίδει Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά» και ως «Πάροχος Υπηρεσιών Πιστοποίησης Ηλεκτρονικής Υπογραφής» Περισσότερα...

 

   

Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας

 

 

Ο Όμιλός μας λειτουργεί πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακής συνέχειας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO22301:2012.

 

 

 

Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Νοεμβρίου 2019

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένα γεγονότα για σήμερα.

Εκδότης Αντικειμένων