Ανακοίνωση

Από τη Διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση και λαμβάνοντας υπόψη:
α) την απώλεια του μέλους της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού "Προμήθεια, Εγκατάσταση και Συντήρηση Μηχανογραφικού Εξοπλισμού Κέντρων και Τερματικών καθώς και Υποστηρικτικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών" Ευάγγελου Στεργιόπουλου,
β) τις παραιτήσεις των κ.κ. Παναγιώτη Τσανάκα και Πέτρου Μαραγκού (Προέδρου και Μέλους αντίστοιχα της παραπάνω Επιτροπής)αποφάσισε ομόφωνα την ανασυγκρότησή της για τη συνέχιση του Διαγωνισμού, ως ακολούθως:
1. Κωνσταντίνος Μπουζάκης, Καθηγητής Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Πολυτεχνικής Σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος.
2. Ιωάννης Κοντολέων, Καθηγητής Ηλεκτρονικής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μέλος.
3. Νικόλαος Κρικέλης, Καθηγητής Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Μέλος.
4. Δρακούλης Μαρτάκος, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
5. Μαρία Νικολαΐδου, Επίκουρος Καθηγήτρια Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος.
6. Παναγιώτης Κουτσόπετρας, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού ΟΠΑΠ Α.Ε., Μέλος.
7. Παναγιώτης Πιπής, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής και Επιχειρησιακής Έρευνας και Ανάπτυξης ΟΠΑΠ Α.Ε., Μέλος.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων