Ανακοίνωση

Η GOODY'S A.E., η οποία συγχωνεύεται με απορρόφηση από την εταιρεία ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. η οποία θα μετονομαστεί μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών GOODY?S A.E., ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ A.E., ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. και CHIPITA INTERNATIONAL A.E., σε «VIVARTIA ΑΝΩΝΥΜΗ BIOMHXANIKH KAI ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» ανακοινώνει ότι:
Ι. το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στην με αριθμό 395 /9.08.2006 συνεδρίασή του, έλαβε γνώση του περιεχομένου, του κατ' άρθρο 4 παρ. 2 εδ. Δ' ν. 3401/2005, ισοδύναμου προς ενημερωτικό δελτίο εντύπου της Εταιρείας, το οποίο, από σήμερα 10 Αυγούστου 2006, θα είναι διαθέσιμο στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στα γραφεία της Εταιρείας (Oικισμός Λήδα Μαρία, 570 01 Θέρμη Θεσσαλονίκης) και στο τηλ. 2310-476236, στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.goodys.com) και (www.vivartia.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr).
ΙΙ. η Εταιρεία με νεώτερες ανακοινώσεις θα γνωστοποιήσει στους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό για την ημερομηνία της κατά νόμο ολοκλήρωσης της συγχώνευσης, την παύση διαπραγμάτευσης των μετοχών της και την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών που θα προκύψουν συνεπεία της συγχώνευσης της ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. η οποία θα μετονομαστεί μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης σε «VIVARTIA ΑΝΩΝΥΜΗ BIOMHXANIKH KAI ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εξυπηρέτησης των μετόχων της Εταιρίας (τηλ. 2310- 476236 κα. Τσιμπούκη Ζωή).


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων