Ανακοίνωση

Η ανακοινώνει ότι της γνωστοποιήθηκε σήμερα η υπ' αρ. 399/1/16.8.2006 απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), με την οποία εγκρίθηκε η εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ και του εμπορικού της αντιπροσώπου MOBILBEEP ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΕ από την COSMOTE, με συγκεκριμένους όρους που αναφέρονται σε θέματα εμπιστευτικότητας, μη διακριτικής μεταχείρισης των προϊόντων του Ομίλου ΟΤΕ, διατήρησης του σήματος "Γερμανός" για όσο διάστημα διατηρείται η συνεργασία με ανταγωνιστές του Ομίλου ΟΤΕ, θέματα σχετικά με διατήρηση χωριστών τιμοκαταλόγων για κάθε προϊόν της COSMOTE, με τη μη υποχρεωτική σύνδεση των προϊόντων / υπηρεσιών της COSMΟΤΕ κατά την πώλησή τους στους καταναλωτές και τέλος σε θέματα σχετικά με τη δυνατότητα της ΕΕΤΤ να εξετάζει και να ελέγχει οποτεδήποτε τη συμμόρφωση με τους όρους αυτούς, να επανεξετάσει τις συνέπειες της συγκέντρωσης και να επιβάλλει επιπλέον όρους στο μέλλον.
Οι όροι αυτοί δεν επηρεάζουν τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της COSMOTE σε σχέση με τη συγκεκριμένη εξαγορά.
Μετά την ως άνω έγκριση, για την ολοκλήρωση της εξαγοράς από την COSMOTE του 42% του μετοχικού κεφαλαίου της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ από τον κ. Π. Γερμανό και λοιπούς μετόχους, εκκρεμεί η λήψη έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ρουμανίας, καθώς ήδη έχουν ληφθεί εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού της Βουλγαρίας και της πΓΔΜ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της COSMOTE της 31ης Ιουλίου 2006, ενώ χορηγήθηκε σήμερα και η σχετική χωρίς όρους έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ουκρανίας.
Εν συνεχεία και σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, η COSMOTE θα υποβάλει δημόσια πρόταση για την απόκτηση του υπολοίπου ποσοστού της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ στην τιμή των 19 ευρώ ανά μετοχή, σύμφωνα με όσα έχει ήδη ανακοινώσει η COSMOTE.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων