Ανακοίνωση

Η Εταιρία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ Γ. ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.", σύμφωνα με το άρθρο 293 του Κανονισμού Χ.Α., ανακοινώνει τα ακόλουθα:
1. Κατά την συνεδρίαση της 2.8.2006 του Δ.Σ. του Χ.Α. αποφασίστηκε η μεταφορά του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας στην Κατηγορία Επιτήρησης της Αγοράς Αξιών του Χ.Α., με βάση το άρθρο 212 του Κανονισμού Χ.Α., ήτοι λόγω της ύπαρξης σημαντικών ληξιπρόθεσμων οφειλών.
2. Σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες η Εταιρία έχει προβεί για την αντιμετώπιση της αιτίας που οδήγησε στην υπαγωγή των μετοχών της στην Κατηγορία Επιτήρησης, ήτοι της ύπαρξης σημαντικών ληξιπρόθεσμων οφειλών, η Εταιρία επισημαίνει ότι δεν υπάρχει νεότερη εξέλιξη σε σχέση με όσα έχει ήδη ανακοινώσει:
- την 3.8.2006, σχετικά με την πορεία της αναχρηματοδότησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών της από δάνειά της, καθώς στόχευση της Διοίκησης της Εταιρίας εξακολουθεί να παραμένει η ολοκλήρωση της εν λόγω αναχρηματοδότησης να μην παραταθεί πέραν του γ' τριμήνου 2006, και
- την 25.8.2006, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της με όμιλο του εξωτερικού για την πώληση μέρους της δραστηριότητας του Ομίλου της, καθώς οι εν λόγω διαπραγματεύσεις τόσο για την αναχρηματοδότηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της, όσο και για την πώληση μέρους της δραστηριότητας του Ομίλου της, εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων