Ανακοίνωση

Η Διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι, ολοκληρώνοντας τις αναγκαίες προπαρασκευαστικές ενέργειες για την ολοσχερή ανάληψη της διοργάνωσης, διαχείρισης και εν γένει λειτουργίας του παιχνιδιού ''ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ'' από 29/01/07, μετά και από την πρόσληψη κατάλληλων και εξειδικευμένων συμβούλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμφώνησε με την εταιρεία ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. και για χρονικό διάστημα 6 μηνών:
1. Τη μεταφορά τεχνογνωσίας με διαδικασίες (συμβουλευτικές υπηρεσίες για όλα τα στάδια οργάνωσης και διαχείρισης του παιχνιδιού, ιστορικά στοιχεία παικτικών συμπεριφορών, κ.λ.π.) που εξασφαλίζουν τη παροχή όλης της εξειδικευμένης γνώσης και εμπειρίας της ελληνικής αγοράς στοιχήματος που αποκτήθηκε στη διάρκεια των 7 χρόνων λειτουργίας του παιχνιδιού.
2. Την προμήθεια και εγκατάσταση, στην έδρα της ΟΠΑΠ Α.Ε., της συνολικής τεχνολογικής υποδομής καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού στη λειτουργία της. Η ανωτέρω υποδομή (η οποία θα παραμείνει στην ιδιοκτησία της ΟΠΑΠ Α.Ε.) περιλαμβάνει τον απαραίτητο συνολικό εξοπλισμό (συστήματα, βάσεις δεδομένων, teletext, κ.λ.π.) και την άδεια χρήσης όλου του λογισμικού (κεντρικού συστήματος, τερματικών, risk management, κ.λ.π.) που απαιτείται για την οργάνωση, λειτουργία και διαχείριση του παιχνιδιού και η οποία θα είναι όμοια με αυτή που χρησιμοποιείται σήμερα.
3. Την παροχή, από 29/1/2007, 1.500 τερματικών μηχανών πρακτορείων, επιπλέον των ήδη διατεθεισών 2.000, ήτοι συνολικά 3.500, οι οποίες και θα υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε..
4. Την παροχή υπηρεσιών συντήρησης - τεχνικής υποστήριξης της τεχνολογικής υποδομής.
Το συνολικό τίμημα της συμφωνίας ανέρχεται στο ποσό των 65 εκ. ευρώ.
Η εν λόγω συμφωνία δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στην ΟΠΑΠ Α.Ε. διασφαλίζοντας αφενός την τεχνολογική υποδομή για την λειτουργία του παιχνιδιού και αφετέρου τη συνέχεια της επιτυχημένης πορείας του.

Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων