Ανακοίνωση Αποκοπής Δικαιώματος Μερίσματος

Η Εμπορική Εισαγωγική Διτρόχων και μηχανών Θαλάσσης Α.Ε.Ε. με δ.τ. ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. ενημερώνει ότι την 23η Μαΐου 2006 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της και αποφάσισε, μεταξύ άλλων θεμάτων, την καταβολή μερίσματος 0,40 Euro ανά μετοχή για τη χρήση του έτους 2005.
Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι Μέτοχοι της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 9/6/2006, ημέρα Παρασκευή. Από την Τρίτη 13/6/06 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος. Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει από την Τρίτη 20/6/06, θα διαρκέσει μέχρι την 20/12/2006 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS AE. Το μέρισμα θα καταβληθεί στους δικαιούχους Μετόχους με τους εξής τρόπους:
1. Από τον Χειριστή του Λογαριασμού Αξιών στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) στους Μετόχους εκείνους, οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει για την είσπραξη μερισμάτων τους Χειριστές τους.
2. Από το Δίκτυο των καταστημάτων της τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS A.E., στους Μετόχους που έχουν ζητήσει τη μη είσπραξη μερισμάτων από τον Χειριστή τους ή των οποίων οι μετοχές φυλάσσονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.).

Για την είσπραξη του μερίσματος από το Δίκτυο καταστημάτων της EFG EUROBANK ERGASIAS A.E. είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής τους Ταυτότητας. Η πληρωμή του μερίσματος σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου μετόχου, όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.

Με την πάροδο έξι (6) μηνών από την ημερομηνία καταβολής (δηλαδή από την 21/12/2006) το μέρισμα θα καταβάλλεται μόνο από τα γραφεία της εταιρίας, 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Τ.Κ. 145 64. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι μέτοχοι να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. και με την υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Μετόχων κα. Γιώτα Παππά (τηλ: 210 6293517).


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων